Sleep

Mitt problem: stooooora SÖMNPROBLEM! Asså gud vad trött jag är på detta, först har jag svårt att sova - måste liksom ha tvn på för att kunna halv slummra och sedan sova. Sedan när jag väl har somnat på riktigt då kan jag sova hur länge som helst, och då menar jag verkligen hur l ä n g e som helst. I morse hade jag bestämt mig för att gå upp kl nio och hade ställt två alarm. Det slutade med att jag snoozade, alltså ringde kl var tionde min till kl 12, alltså i tre jävla timmar! Och det förstör ju hela dagen, går bara runt och är trött och har ont i huvet. Nej jag behöver riktig sömn så nu har jag bestämt mig för att köpa mig en riktig ringklocka att ställa på skrivbordet så jag måste gå upp och stänga av den, och sedan ska jag stänga av mobilen om nätterna - panik känsla får man ju av bara tanken men ska försöka för när jag tänker efter så sover jag med mobilen bredvid huvudet och är hela tiden medveten om att den är där ifall jag skulle få sms eller att någon ringer.
Man kan ju tycka att jag kan sova hela dagen eftersom jag inte har något jobb eller pluggar just nu men det funkar ju inte, har massor av saker jag vill göra om dagarna som jag verkligen inte hinner med just nu med mina sömnproblem.
Bild från google.se

Kommentarer
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Hejsan var gärna med på min dagens blogg tävling där du kan synas framför mina 500-600 läsare! Läs gärna vad som kan ge dig större chans att vinna.

---> http://jaasses.webblogg.se/2012/april/dagens-blogg-4-april-2012.html#comment (direkt länk)



Lycka till! :)

2012-04-04 @ 23:47:11
URL: http://jaasses.webblogg.se/
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-04-05 @ 17:05:46
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: Sofia

allt bra ikväll? :)

2012-04-05 @ 19:05:53
URL: http://byfia.com
Postat av: felicia

jobbigt med sömnproblem :( hoppas det blir bättre! :)

2012-04-05 @ 20:35:41
URL: http://feliciaspassage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0