Dagens

Idag på praktiken (jag har praktik två dagar i veckan hela den här terminen, är på Hedemora energi, en admin plats.) var det möte hela dagen, en timme innan lunch skulle vi på en hemlig aktivitet vilket visade sig vara yoga och gud va skönt det var alltså! (Det tråkiga var bara det att jag tror jag har en spricka eller inflammation i ett revben så det gjorde jäkligt ont att göra vissa saker..) Man blev så lugn i kroppen och pigg efteråt, skulle verkligen vilja börja gå på det. Synd bara att det är så himla dyrt eller så är det tider då jag har annat för mig, så typiskt :( Sen gick vi tillsammans och åt på Akropolis, en restaurang i vår stora stad.. Och toppat på det fick jag sluta tidigare och slapp gå hem i kylan, Härlig dag!

Här kommer en dagens outfit:




En enkel och skön outfit som passar bra till möten

Kofta -H&M
Kortärmad tunika - BikBok
Tights - H&M

Gracelet UF

Gracelet UF är ett företag som jag och en klass kompis äger och driver. UF står för ungföretagsamhet, och i programet jag går ingår en kurs då man ska starta ett företag och driva det under ett år.
Vår produkt är armband med en nysilver platta som man får gravera in den text man själv vill ha på.
Vi har anlitat en pensionerad silversmed som vi blev tipsade om, han skär ut plattorna och graverar texterna på dem. Sedan sätter vi ihop de övriga materialet till armbandet och min pappa löder fast vissa grejer på armbanden.
Det är väldigt roligt att hålla på med det här, jag trodde de skulle bli jobbigt i början och visst det är väldigt mycket som behövs göras när vi bara är två men det är så kul när man vet att vi har åstakommit allt själv :)

Nagellack

Nu tänkte jag ta och visa mina favorit färger på nagellack samt ge lite tips :)
Jag älskar starka färger, på nagellack kan jag nästan ha vilken galen färg som helst, när det gäller kläder kan jag också ha en del galna färger men inte riktigt lika mke :p
Typiska "Hannafärger"



Det här är min senaste färg, älskar att det är typ en "blålera" färg. (Det är inte blått för er som tror det..) Färgen jag ska köpa härnäst kommer vara guld!

Tips: H&M´s nagellack är faktiskt jätte bra, jag föredrar dem jämfört med typ Depends. De är jätte lätta att ta på och borstarna är också super bra. Nagellacken torkar också rätt snabbt.



1 månad kvar till julafton!

Nu är det 1 månad kvar till jul! Gud så härligt, julen är ju det bästa på hela året! Man får vara med sina nära, äta god mat och se andra bli glada över presenterna de får :) Och på söndag är det 1 advent, eller är jag helt ute och cyklar nu? Tiden har ju gått så himla snabbt, folk har börjat köpt julklappar och jag har inte ens börjat tänkt på vad jag ska ge, och lika lite pengar har jag att köpa för..



Julfeeling

RSS 2.0