Förberedelser

Idag har dagen bestått av massa förberedelser till Sälen - packning, städning, planering. Snart kommer min älskling med alla hans grejer och även kusinerna. Kommer bli så sjukt kul, en vecka i en liten mysig stuga med en massa skidåkning! Kvällen kommer spenderas med att umgås med dem :) ♥
Xoxo

Loooooov!

Nu har jag looooooov, helt fucking underbart!! Har "firat" dagen med att köpa massa födelsedagspresenter till mamma efter skolan och lämnat ut ansökningar om sommarjobb. Sedan på kvällen kom mormor och Uno hit på fika och en massa prat för att fira mamma och pappa som fyllt/fyller snart, trevligt (: Och nyss tittade jag och Amandus på Step up, första filmen och åt massa gott. Älskar ju dansfilmer och den här var också bra, lite seg men bra. Tycker de andra två är bättre, framför allt tvåan då de dansar i regnet! ♥ Nu tror jag faktiskt att jag ska lägga mig snart för att läsa lite Harry Potter - fången från azkaban hur länge jag vill bara för att fira att det är underbart lov! Känner mig "fri" att bara göra det jag känner för för första gången på säkert flera månader så nu ska jag ta vara på den här tiden :)


Every second chance begin with a first step

Xoxo

"mongos 4 life"

Det var kul när vi tre var tillsammans igen idag, det var ett tag sen sist och jag saknar det. Vi har alltid lika roligt tillsammans och jag känner att vi alltid kommer det. Jag älskar er <3


Isse, jag, Alla ♥




Oskar Linnros och Daniel Adams-ray

Har börjat lyssna på lite svensk musik och några favoriter är Oskar Linnros och Daniel Adams-ray. Lite roligt att dem kommer från samma band, Snook, och skapar ungefär likadan musik enskilt. Tycker nog att Daniel är bättre, Oskar har bättre röst men Daniels musik är mycket roligare. Här kommer några favoritlåtar:
Oskar Linnros - Genom eld, från och med du, din mamma, Ack sundbyberg, debut.
Daniel Adam-ray - Gubben i lådan, förlåt att jag aldrig sagt förlåt, vitt, himlen luktar plast, medan vi faller.
Oskar Linnros


Daniel Adams-ray

Hoppas jag får möjlighet att se dom när dom sjunger på Peace & love i år! :)

24/2 - 11

Idag åkte alla treor som ville till Sandviken för att gå på en högskole/universitets mässa, jag tog chansen att följa med. Jag vet ju inte riktigt vad jag vill göra efter gymnasiet eller vad jag vill jobba med, vet att jag vill jobba med kläder men exakt vad har jag ingen aning om. Så vi gick runt där och fick lite inspiration och lyssnade på vad alla olika skolor har att erbjuda. Vet inte om jag blev någe klokare men har fått med mig en massa olika kataloger hem om skolorna jag är mest intresserad av så ska läsa igenom dom och se om det finns något som passar. Jag är ju inte så speciellt sugen på att gå fler år i skolan, har fått nog av det.. Så om jag ska plugga vidare kommer det nog högst bli ett år med bara några få kurser. Är sugen på någon typ av styling kurser (kläder alltså).
Idag blev det ingen dans heller pga att jag inte har någon möjlighet att komma dit.. Fan jag som ville dansa, det är så kul! Ingen träning alls den här veckan alltså, tur att hela nästa vecka kommer bestå av träning ;p Nu ska jag plugga det sista, sen tar jag bannemig lov (förutom imorn då men det är bara några få lektioner) vilket behövs, har varit helt slut hela den här veckan.
Framtid..

Xoxo

23/2 - 11

Idag har dagen bestått som vanligt med plugg och prov till på köpet! Wihoo.. Bara några månader kvar nu så jag står ut.. :) Nu på kvällen var jag till aulan igen med Carro och Jenny för att titta på en konsert av estettreorna då pengarna går till barncancerfonden, kul! Dem var duktiga, trots massa knas med kablar och instrument :) Och Jonis va så duktig så på att sjunga ( :
Amanda sjunger så fint

Jonis sjunger

Xoxo

22/2 - 11

Idag har dagen bestått av plugg och inte så mke mer.. Efter skolan kom jag hem rätt tidigt och satt igång med plugg och andra saker jag va tvungen att göra idag. Kollade på älskade OC ♥ och solsidan som är så jäkla roligt alltså haha "jag sitter här och blir kåt" ;p
Här kommer dagens rosa outfit:
Britney spears "fantasy" - Lite av en favorit, har använt den
här parfymen sen sjuan

Xoxo

The OC

Har börjat titta på The OC, har sett de tre första avsnitten förut typ så tänkte att det var dags att kolla alla säsonger eftersom alla säger att det är så bra. Och f a a a a n vad bra det är!! Jag är ju rätt känslig men på varje avsnitt ryser jag över hela kroppen och tårarna börjar nästan rinna. Åh vad grymt det är ! ♥ ♥ ♥ ♥


Kärlek ♥

Xoxo

21/2 - 11

Idag har jag varit i skolan och pluggat lite, blev inte så lång dag vilket var tur för jag är typ död i hjärnan - är så himla trött (behöver lov n u u u ..). När jag kom hem tittade jag repris på Big Brother som har börjat nu, ska nog börja följa det, jag gillar ju såna där reality serier ;p Pinsamt bara att en från Hedemora är med.. "Nicky stockholm" -.- Sedan har jag tittat på mitt favorit program som det kom ut ett avsnitt på idag, Stylisterna! Resten av dagen kommer spenderas med att plugga och ta det lugnt, är för trött för att träna så det skippar jag idag.
Här kommer dagens:
Klänning - H&M (fått av Ingrid)
Kofta - H&M

Xoxo


3 år och 8 månader

I fredags bar det av till min älskling för att fira 3 år och 8 hela månader tillsammans! Tänk vad länge vi hållt ihop, helt sjukt hur snabbt tiden har gått. Vi spenderade dagen med att mysa framför lite skräck/störda filmer. The resident (http://www.youtube.com/watch?v=ixZMHng9kFU) och Saw 3D (http://www.youtube.com/watch?v=YaaRE6sZgX4). Resten av helgen har vi också bara myst och inte gjort något speciellt alls. Vi tittade på en till film som heter Orphan (http://www.youtube.com/watch?v=2ywOPNNii9w), handlar om ett barn som blir adopterat och som inte är den hon tros vara, obehaglig film. Har varit mycket med Jockes katter Fisen och Gordon och jag måste bara säga: Gordon är så himla sööööt, vill äta upp honom! Han är så himla gullig som vill gosa hela tiden :)
Gordon <3


Fisen som är Jockes katt

Xoxo

Hemskt..

Idag var det skola för hela slanten och sen hem till mormor för lite lutfisk och sedan bar det av till Vasahallen för Latino moves! Det är så himla kul alltså. Det är ju inte precis någon riktig träning men det är så jäkla roligt att dansa, älskar ju dans :)

Fast nu blev jag på lite nedstämt humör..
Såg precis Svensk maffia på tv4, Jockes gamla kompisar var med.. Usch vad overkligt det är att se dem på tv och höra om allt de gjort. Hade en känsla av att det inte skulle sluta som det var för några år sedan, usch vilken ångest jag får..

Xoxo..

Joakim

I love you more than words can say. I love you now, then and forever. Yo te amo mi amor.


Bild tagen av mig



Outfit

Och här kommer en träningsoutfit från i måndags:
Xoxo

Uppsats

Är tvungen att lägga upp den här uppsatsen eftersom jag är så himla nöjd och glad. På svenskan har vi skrivit en uppsats om nätdejting som träning till nationella provet uppsats på svenska B. Jag är ju ingen skrivare kan jag säga, får nästan aldrig bra betyg på skrivupg (uppsatser osv) men på den här uppsatsen fick jag VG +!! Och Berit sa att det är väldigt svårt att få högt betyg på nationella i svenska B. Är så himla nöjd, och Berit var så nöjd hon med, hon tyckte att inledning/avslutning och att jag hade vävt in allt man skulle ha med jätte bra, hon tyckte även att min arbetsmetod var jätte bra. Hon sa även att den i stort sätt var klar för att sättas in i en tidning som artikel! Det enda som fattades för ett MVG var att ha mer jämförelser med och det var något jag hade tänkt på men som jag inte hade tiden att få med bara. Det här är liksom ett mirakel för att vara från mig ;p
Xoxo

16/2 - 11

Idag är en helt underbar dag. Jag gick upp pigg, hade ett litet prov, flera timmars hål, en lektion och slutade kl 1. När sjutton hände det här senast? Jag har nästan aldrig haft hål eller slutat tidigt. Nu är klockan sex och alla läxor för idag är klara, tänk vad mke roligt jag kommer hinna med idag! :)
Slänger in en dagens outfit:
SötKitty med på bild

Tröja - wannabe Adidas Nelly.com
Halsduk - Gina

Xoxo

Oh baby i´m a rockstar!

Idag fick jag hem ett paket jag beställt från Style by Tyra! (http://stylebytyra.se/) Skit snygga grejer, är jätte nöjd :) Rekomenderar sidan, Tyra har sjukt bra smak på smycken :) Här är hennes blogg: http://nyheter24.se/tyras
Och här kommer bilder på det jag köpte:
Tvåfingerring med texten "Rockstar"

Örhänge med pärla

Xoxo

Bal

Nu har jag förövrigt beställt både nageltid på Evas hand & fotstudio (fransk förlängning) och hårtid på hårologi city (håruppsättning) till balen. Så nu är allt fixat: klänning, hår, naglar, bil. Det enda som är kvar för mig är väl möjligtvis skorna, men jag älskar ju skor så det är inga problem, och sminket har jag tänkt att fixa själv :) Idag ska jag nog välja en slips åt min älskling också som matchar min klänning. Skönt att det mesta är fixat redan nu så man slipper tänka på sånt i sista minuten! :)

Nu är London resan bokad: 17 - 20 maj! Läääääängtar!



15/2 - 11

Sitter i skolan i väntan på att min tid hos Synsam ska komma så passar på att skriva lite här så länge. Idag stod jag i cafét i skolan och den fruktade hälsoinspektören som inte kommit på fler år kom just idag då jag stod där, hur lyckas man? Usch och fy.. Anyways, har kommit på nu dom här senaste dagarna att jag har fan bara några månader kvar i skolan, det kanske är dags att ordna upp livet och alla framtidsplaner? Så nu ska jag sätta igång och skriva ett snyggt cv och söka sommarjobb överallt, som troligtvis kan utvecklas till mer jobb! Jag har också börjat fundera på högskola osv, tänker lite på vad jag egentligen har att erbjuda arbetsgivare när det finns så många som har en bredare och djupare utbildning? Jag har dock fått nog av att plugga nu men känner lite att jag inte vet om jag är redo att kasta mig ut i "det riktiga livet" än fast samtidigt längtar jag, är väl lite rädd för alla förändringar antar jag.. Ganska många frågetecken i mitt lilla huvud som ni ser.. Så här ser mina framtidsplaner ut iaf:

♦ta studenten med bra betyg
♦sommarjobba
♦fortsätta jobba några månader och samla ihop lite cash
♦leta jobb i sthlm
♦flytta dit och bosätta mig där med ett jobb jag är riktigt nöjd med!






outfit

Dagens outfit:
Skjorta - Cubus
Jeans - Bikbok
Örhängen - Friis & company
Armband överst - presenter från Isse ♥
Armand underst - Barcelona

Xoxo

Alla hjärtans dag

Ja idag är det då alla hjärtans dag och det är såna här dagar man känner av långdistansförhållanden, kan ju inte umgås med min älskade :(. Fast iof varför är den här dagen så speciell? Man borde vara kärleksfull varenda dag! Men det här inlägget tillägnas ändå till min prins Joakim Vitrera Fernandez. Jag älskar dig baby och det kommer jag alltid göra. Du känner mig som ingen annan gör, du vet hemligheter som ingen annan vet och jag vet att du aldrig skulle föra dem vidare. Du finns alltid där när jag behöver dig som mest (och annars också). Efter allt vi har gått igenom vet jag att du alltid kommer stå kvar där hos mig i slutändan. Du är en helt underbar människa, du är inte som alla andra. Jag är så otroligt glad att jag träffat dig, att just du såg mina bilder på hemsidan snyggast. Jag hoppas att du alltid kommer vara min och att vi kommer åldras tillsammans, vill så gärna ha dig bredvid mig när jag är en gammal skrumpen tant! Jag längtar tills jag får starta ett "riktigt liv" med dig ♥
Min present - hans favoritgodsaker

Och älskling skickade en söt grej över internet. Man fick välja en speciell plats och han valde den plats där vi träffades första gången :')

Xoxo

Klänningar

I fredags kom klänningen och den var verkligen skit snygg, är as nöjd! Den passar jätte bra, älskar färgen och volangerna samt stenarna på. Åååh vill använda den nu! ;D I går åkte jag, älsklingen och mamma till borlänge för att titta på balklänningar och jag hittade en jag också är skit nöjd över! Vilket flyt man har :) Jag ville inte ha en "klassisk balklänning" med sånt där konstigt tyg och som är för mycket. Den här klänningen är ganska enkel men ändå jätte snygg, det bästa är nog att jag kommer kunna använda den igen på andra fina tillställningar! :)
Annars har det inte hänt mke i helgen, älsklingen lyckades ta sig hit i snökaoset fast dock 4 timmar sent.. Vi tittade på Unstoppable igår och den var faktiskt rätt spännande och bra. http://www.youtube.com/watch?v=JM-0Ywc7wNY
Studentklänning 360 kr


Balklänning 1500 kr

Xoxo

Dagens outfit

Här kommer dagens klädsel:
Skjorta - H&M (amandas)
Favorit jeansen - Bikbok

Xoxo

10/2 - 11

Idag är det ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag hurra hurra hurra. Han fyller 46 år idag, grattis! Det har firats med presenter, thaimat och tårta. Annars har dagen spenderats med en massa skola och plugg. Jag fick även reda på att Lina brytit armen, IGEN. Hon bröt den för fem månader sen i Italien så hon missade fem veckors praktik utomlands. Nu har hon brutit den igen när den precis läkt och kan inte följa med till Sälen på sportlovet som det är tänkt. Hur kan man ha en sån otur? Usch och fy, tkr så synd om dig gumman ;(
Annars har jag klickat hem min kanske blivande studentklänning idag! Den är skit snygg verkligen, hoppas den passar för då blir den min! :)
Xoxo

Dans

Nu tänkte jag bara berätta om mina favorit filmer, vilket är dansfilmer! Och inte vilken dans som helst då utan hiphop dans, älskar att kolla på det, ser så lätt och coolt ut, önskar jag kunde dansa så. Jag älskar ju att dansa, har dansat sen jag var liten då jag och kompisarna kom på egna danser till olika låtar och jämt uppträdde på skolavslutningar. Nu när jag blivit äldre är det svårt, finns inte många grupper eller så man kan vara med i ;/ Mina favoriter är Step up filmerna, kan kolla på dom hur många ggr som helst! Kom just på att jag inte sett ettan så laddar ner den nu!
Love

Xoxo

Mascara

Nu vill jag rekomendera en mascara och det är denna: Maybelline - the colossal volum express mascara. Det är en väldigt bra volymmascara, jag kombinerar den och en borste från en annan mascara, då blir den g r y m.
Xoxo

9/2 - 11

Idag har det vart skola och en massa plugg som gäller, försöker göra så mke som möjligt nu när jag är i skolan i och med att jag varit sjuk och för att jag vill få så bra betyg som möjligt nu när jag snart går ut, slut spurten liksom! Efter skolan var jag på mammas jobb och sen gick jag till mormor och Uno med massa kakor. Jag har kommit i underfund med en sak: jag känner mig nästan jämt trött och hinner knappt någonting för dagarna går så fort, veckorna rusar fram, är redan 18 liksom. Jag ska försöka ta vara på dagarna mer och umgås med dom jag tycker om istället för att sitta hemma och klaga på att jag inte hinner kolla alla bloggar jag följer varje dag eller kolla på serier, saker jag ändå bara gör för att ha något roligt att göra varje dag. Eller att jag stannar hemma för att jag känner mig trött, men man blir pigg av att vara omkring folk man tycker om! Så nu är det slut tjatat, nu ska jag försöka njuta av livets alla goda delar.
Här kommer en dagens outfit:
Tights - H&Ms såklart
Linne - Gina
Tröja - Gina (julklapp av min söta lillsyster)
Det blev platt hår idag! :O

Xoxo

Alla vägar bär till Londinium

Vi ska åka på klassresa till London är nu bestämt och för att samla in mer pengar till klasskassan har vi börjat sälja dom här populära gobitarna. Det går riktigt bra, vi ska sälja 18 burkar var och det mesta är sålt redan första dan! (: London here we come!
Xoxo

Jag ska ta studenten..

... för jag ska ta studeeenten, fy fan vad jag är bra! Har fått hem min snygga rosa studentmössa nu! Shit vad glad man blir bara av att titta på den, fyra månader kvar!! Kämpakämpaaa ;D


Kärlek

Xoxo

Bus

För några år sedan använde jag den här produkten väldigt mke men nu var det länge sen så jag bestämde mig för att köpa den igen. Dove summer glow är en body lotion som gör att man får en lätt brun färg på kroppen. Jag tycker den här är jätte bra eftersom den är lätt att applicera, man får inga fläckar som det lätt kan bli av andra BUS produkter, man får en naturlig färg, den är billig och räcker länge, den luktar dessutom helt okej. Med denna lotion får man bygga upp färgen, alltså ju fler gånger man har på desto brunare blir man. Jag tycker personligen att det är snyggast med en brun färg på kroppen och känner mig redan fräschare av att bara haft på den en enda gång. Den här produkten är ett jätte bra tips för dem som vill få en lätt brun färg och som inte har råd att sola i solarium flera gånger i månaden.
Xoxo

YUME by ellie

I fredags fick jag några grejer jag beställt från Yume by ellie, örhängen. Jag beställde ett fjäderörhänge och fick ett par uggleörhängen på köpet. Jag är riktigt nöjd måste jag säga, snabb leverens - och tillverkningstid och väldigt billigt, fick bara betala 27 kr för dem här sakerna:
Snyggt att bara ha i ett öra


Supersöta

Xoxo

Outfit

Här kommer en skön outfit från förra veckan:
Wannabe Adidas tröja - Nelly.com
Linne (amandas) - H&M
Jeans - Crocker, flera år gamla men sydde
till dom här om dan så nu kan de användas igen!
Xoxo

Bloggar

Här kommer några andra bra bloggar skrivna av bekanta :) Inte så många som har bloggar så här är några iaf:
Carro: http://littlemisspira.blogg.se/
Amanda: http://mandaaberg.blogg.se/
Isse: http://isabellejd.blogg.se/
Simone: http://simonelicious.devote.se/
Sofie: http://sofieolenius.blogg.se/
Xoxo

Stylisterna

Har börjat titta på programmet Stylisterna som går på kanal5 play, skit bra program verkligen. Det handlar om 10 ungdomar som går stylistskola och tävlar om att vinna en praktikplats på Sofismode, det är systrarna Fahrman och två till som leder programmet. Jag älskar ju kläder, det är mitt stora intresse så det här är verkligen ett program för mig :)
Xoxo

Sjuk..

I fredags gick jag till skolan och sen drog jag till sthlm, vilket inte var så bra gjort eftersom jag blev mer sjuk under helgen så idag fick jag vara hemma igen och vila, men det känns bättre nu iaf. Fasen jag som ville träna ;( Vi har hur som helst inte gjort mke under helgen, på fredan åkte vi till stan och köpte lite skidgrejer, vi åker ju till Sälen om tre veckor! :) Sedan har vi bara varit hemma och chillat, vi har tittat på Vampire diaries som har börjat igen! Sedan tittade vi på Up in the air som vi hört ska vara bra, typ "2010s bästa komedi" tror jag det var, fast den var inte alls speciellt rolig.. Men det var iaf en gullig film. När vi hade sett den kunde vi inte låta bli att börja titta på Paranormal activity 2 kl två på natten. Och den var mke bättre och läskigare än ettan tycker jag, det var mer handling i den här filmen. Men ett minus var att en bebis "flög" i filmen hah.
http://www.youtube.com/watch?v=_m-Da8Tz4_E
http://www.youtube.com/watch?v=07XbSk7Rjt4
Xoxo

Citat

Lev för att älska, älska för att leva. Stämmer tycker jag, vad vore livet utan kärlek? Nej usch då skulle inte jag vilja leva iaf.. Jag lever för kärleken. På tal om citat, när jag får pengar och har tid ska jag tatuera mig, tror det blir i nacken, fast egentligen vill jag ha det någonstans jag själv ser det.. Jag vill ha texten Live your dreams, jag tycker det är viktigt att man vågar uppfylla sina drömmar istället för att bara drömma och inte göra något åt dem.
Xoxo

3/2 - 11

De senaste dagarna har jag känt mig väldigt trött och nu vet jag varför, jag har blivit sjuk igen.. Har jätte ont i halsen så jag är hemma och vilar upp mig idag, måste bli bättre tills imorn för då ska jag åka till mina älskling. Tur att vi inte har så jätte mke i skolan nu så jag har "tid att vara sjuk", har bara en enda läxa den här veckan, känns helt sjukt. Har liksom tid att läsa, kolla på serier och sånt som jag annars aldrig hinner typ. Igår var jag tillomed med Isse efter skolan och det var jäkligt länge sen jag hann umgås med någon på en skoldag lär jag säga ;P Så himla skönt att jag bara har fyra månader kvar med skola och läxor!! Idag ska jag bara kolla på serier, filmer och läsa böcker. Vilken drömdag (förutom att jag är sjuk då..)
Xoxo

Life

Åh vad jag vill åka utomlands, vill besöka alla ställen i världen! Plötsligt handlar mke om utomlands, vi har nu bestämt att vi ska åka till London med klassen. Jag har alltid velat åka till London! Åh det ska bli så kuuul, längtar! Har kollat klart på hela Satc serien nu ännu en gång och i slutet är ju Carrie i Paris, man blir ju laaagomt sugen på att åka utomlands då också :) Vill gå ut skolan nu och börja jobba så jag kan åka utomlands, längtar tills jag kan resa med min pojkvän och med mina vänner!
Annars älskar jag Sex and the city. Satc för mig är äkta kärlek! Någon som vet om böckerna finns att läsa här i Sverige, och hur man får tag i dom? Vill gärna läsa dom/den :)
Xoxo

trött..

Igår var det skola som gällde hela dan, sedan blev det träning. Det gick dock inte så bra, var så jäkla trött, somnade rätt tidigt sen när jag kom hem. Idag har det också varit massa plugg och sedan gick jag till körskolan och tränade teori. Det går inge vidare alltså.. känner inte att jag lär mig något när dom krånglar till frågorna med massa svar som är snarlika.. För ett tag sedan fick jag hjälp med att sy ihop lite kläder, två trasiga toppar och två par jeans som skulle sys upp :) Nu ska jag gå och sova, är så trött hela tiden, what´s up liksom?? ;s Ska köra en fuling och ta mig en sovmorgon imorn, hoppas jag är lite piggare då..
Juste, i helgen var jag så himla duktig tkr jag. Åt inte så himla mke skitsaker faktiskt. Hade köpt godis men det var så mke kvar efter lördan att jag har sparat en hel påse tills på fredag och jag har inte ens rört påsen än! Det går bra nu :)
Xoxo

Outfit

Outfit från igår:
Tyg byxor - H&M
Tröja - Bikbok
Sov med håret i en inbakad fläta, så fick jag lockarna

Xoxo

RSS 2.0