Tisdag

Hello! Idag har jag faktiskt gjort en hel del roliga och nödvändiga saker, ovanligt för att vara lata mig.. :P Gick upp i hyffsad tid och käkade mat sedan fixade jag till mig lite och drog till körskolan där jag klarade ytterligare ett test på datorn - Yes! Sedan åkte jag hem och pappa hjälpte mig att sätta upp min superfina väggklocka som jag fick av Rosa och Bruno i studentpresent - Tacktacktack är super nöjd! Sedan har jag hjälpt pappa att sätta upp en branddörr i pannrummet i två timmar, vilket gick riktigt bra + att det är en mindre sak att göra av alla miljoner i detta hus ;p Sedan har jag även fått lite kontakt med en tremänning från Usa idag vilket är jätte roligt :)
Imorn väntar mer teori och förhoppningsvis körning och att besöka min söta mormor och låtsas morfar Uno, och säkert en hel del annat också :)
Min fina väggklocka som kommer från Karlsson


Dagens outfit
• Skjorta - H&M
• Jeans - Berskha
Båda har jag "ärvt" av Ingrid :)
• Örhänge - 19-års present av Carro, Yume by Ellie, antar jag? ;p
Puss & Kram

Tåget hem är redan 55 minuter sent och det...

Tåget hem är redan 55 minuter sent och det har inte ens kommit till Uppsala än. Försenat både till sthlm och hem, behöver jag ens förklara hur trött jag blir? Lägg ner fucking SJ för fan!! -.-


Hej! Tänkte bara slänga upp en bild och be...

imag0411_1314615 (MMS)

Hej! Tänkte bara slänga upp en bild och berätta om det senaste. I fredags åkte jag och älskling till stan och köpte lite saker och åt i Kungshallen - det blev asiatiskt mat, jätte gott! Igår följde jag med Jockes mamma och systrar för att pröva på Zumba och även Reagge. Det var faktiskt jätte kul! Önskar att det fanns fler dans kurser hemma :( Reagge var dock rätt svårt och fy vilken träningsvärk jag har idag :P Nu är det dags för mig att åka hem och ta tag i både körkort och pluggande så hejdå sthlm för denna gång! <3


Igår

Igår tog jag bussen mot Tyresö för att hälsa på mina kusiner som flyttat till en ny lägenhet nyligen, de bodde jättefint. Jag, Rebecka, Lina och hennes nya kille (så söta tsm!) umgicks och hade det roligt. Vi gick till biblioteket och lånade böcker och hälsade på två av deras närmsta vänner. Hoppas vi ses snart igen tjejor! ♥
Nu ska jag läsa lite i körkortsboken tills min älskling kommer hem från skolan! See you! ♥

Stockholm och älsklingen

Ja då var det dags att uppdatera lite då, det var ju ett tag sen :p I fredags drog jag till sthlm igen och kommer vara kvar ett tag, blir ju sista ggn innan skolan börjar igen då man har mindre tid. Resan tog sammanlagt 4 timmar, alltså två timmars sen. Blir man förvånad när det handlar om SJ - nej, men riktigt tröttsamt. När vi väl kom fram så skyndade jag hem till Jocke och bytte om och fixade mig för att sedan åka till Medborgarplatsen och äta på en restaurang med syskonen. Vi åt på en spansk restaurang/bar som heter La Cucaracha (Kackerlackan) - där åt vi jättegod tapas och drack Mojitos. Sedan efter elva förvandlades stället till ett dansgolv och så dansade vi tills stängning. Det var super trevligt och roligt!







På lördagen var det meningen att vi skulle på The voice men vi hade ingen lust eller ork, det var trots allt inga höjdar artister ändå. Så vi var bara hemma och tog det lugnt hela dagen och likadant igår. Idag började Jocke skolan men gick bara en halvtimme så vi har bla lagat god tacos under dagen :)

Vi hörs snart! ♥


Presents

Nu tänkte jag ta och skriva lite vad jag fick i present av alla underbaringar på min födelsedag! Först och främst en grym stekpanna! Pengar, fotoalbum med 200 bilder som jag valt att framkalla - så nu blir det att pyssla med det! En superfin skål som jag ska få fler av som julklapp, smycken, ljus, Harry Potter film!! har bara den första och den allra sista kvar nu i min samling! glas, godis, grym hårspray och ett fint kort på mig själv i ram ;D Och snart ska jag få min allra första kamera av min älskade! Tack så mycket allihop som gjorde min födelsedag bäst ♥

Födelsedagar

Så vad har hänt, jo i onsdags den 10 fyllde min prins år - Graaaaattis! Äntligen kan du följa med ut :D
LOVE YOU!
Igår hade jag och Alla vår födelsedagsfest eftersom hon fyllde år dagen innan och jag idag. Vi började förfesta hemma hos Alla i hennes lägenhet och det var skit roligt, vi pratade och dansade. Sedan åkte vi in till stan för att gå in på Hökarfesten vilket jag inte tyckte var värt 180 kr för att komma in.. Så vi drog sedan vid ett och gick till donken och fyllekäkade - fy fan så gott! Tack allihop som var med för en rolig kväll! <3
Och jaa.. idag fyller jag år, 19 bast.. Åren bara flyger fram, nu vill jag faktiskt inte bli äldre.. åldersnojja redan ;p Dagen ska jag spendera med familjen, mormor och Uno och älskling som ska lyckas ta sig hit utan att spy ner hela tåget. Haha det blev hårt igår när han var ut i sthlm med sin bror <3 Vi ska iaf käka kräftor och paj och ha det roligt :) Skriver ett annat inlägg om vad jag fick senare för nu ska jag inte sitta här och mögla mer - jag fyller ju år! ;D
Xoxo ♥♥♥

Stockholm

Nu drar jag till sthlm och till min prins som fyller 18 imorn! Sedan kommer jag hem igen på fredag för på lördag har jag och Alla vår födelsedagsfest ihop, hon fyller 20 och jag 19! Och på söndag är det jag fyller och då kommer släkten hit och ska käka kräftor som alltid när jag fyller år :D Fullt upp!
Xoxo ♥

Göteborg

Nu tänkte jag slänga upp lite bilder från vår semesterresa!
Andra dagen åkte vi till någon strand där vid havet och badade, det var jätte fint och väldigt varmt i vattnet. Det blåste lite eftersom vi var vid havet så man kände inte att det var så jätte hett, både jag, mamma och Amanda brände oss ;p
Den här bilden tog jag till dig älskling eftersom du älskar Batman. Det var någon som hade den här bilden på sin bil där på parkeringen (:
Tredje dagen drog vi till Nordstan och shoppade lite. Amanda köpte lite tröjor och skor och jag köpte smycken :) Sedan åkte vi hem till faster igen och åt lite mat med vår kusins familj. Sedan drog ju jag, pappa och Amanda till Ullevi och kikade på fotboll - det var häftigt lär jag säga med hejjarklacken precis bredvid. Göteborg vann med 3-1 mot AIK.
Och den fjärde och sista dagen åkte vi såklart till Liseberg och var där hela dagen och bara åkte massa karuseller och spelade på spelhjulen. Vi vann både en stor toblerone och små plopp och chips! :)
Sedan bar det ju som sagt iväg hem på lördagen. Tycker att det var jätte mysigt och roligt den här ggn också i Göteborg. Det har ju blivit något av en tradition att åka dit varje sommar så antar att vi ses igen nästa år! :)

Hemma igen

Nu är vi hemma igen tro det eller ej. Vi kom inte längre än till Göteborg denna gång bara för att vårt gamla hus krånglar som vanligt. Det blev vattenläcka igår så vi fick kasta in alla grejer i bilen och åka hem. Rätt tråkigt när vi hade planerat att åka enda till Danmark ;/ Menmen så kan det gå ibland, allt fungerar inte som man vill ibland.. Lägger upp bilder från resan imorn :)
Vad sägs om lite Paradise Hotel nu som jag inte sett på en vecka!? Jaaa ;D
Xoxo

Är nu Och ska titta på fotboll i Ullevi - ...

imag0371_1312476 (MMS)

Är nu Och ska titta på fotboll i Ullevi - Göteborg mot aik! Undra hur mke slagsmål detta kommer bli..:S :P


Hej! Nu testas jag att skicka från mobilen

Hej! Nu testas jag att skicka från mobilen


Bye!

Nu drar familjen och jag på en s k roadtrip, vi ska härifrån till Göteborg idag. Vi ska till vår faster och förmodligen gå på Liseberg någon dag. Sedan åker vi vidare ner till Malmö och sedan åker vi över till Danmark. Sedan blir det antagligen Stockholm på hemvägen! Vi ses! (:

Måndag

Igår åkte min älskling hem till sig, han ska jobba den här veckan. Vi fortsatte dagen med att spela kubb med kusinerna, käka glass och sedan cyklade jag med dem hem till mormor för att käka lite god mat. Sedan ville dem bada så vi drog till Munken, jag hade dock inga badkläder så jag fick titta på ;p
Kusinerna som höll på att hämta näckrosor ;p


Rebecka


Lina


Måste bara slänga in en bild på Linas otroligt passande outfit haha ;D

Nu ska jag spendera dagen med att packa, städa och fixa för imorn drar familjen iväg på en lång roadtrip (:
Xoxo

What has happend

I fredags drog jag, syster, älskling och kusinerna till Metropoolen och badade lite - det var både roligt och skönt! :) I lördags åkte jag, syster, älskling och mamma till Leksands sommarland och hade det skoj. Här kommer några bilder från det :)
Jocke i gokarten
Mamma - gick inte riiiktigt lika snabbt som när vi åkte haha


Amanda på klätterväggen, jag kom dock bara en meter, usch för höjder då man ska klamra sig fast på någon liten bit..


Älskling och mami


Siljan längst ner. Vi åkte både ruschkanorna vid "vattenland" och badade i Siljan (:

Xoxo ♥

RSS 2.0