Hellcats

Har börjat titta på en ny serie, eller ja den kom ut förra året tror jag men jag har inte lagt märke till den förrän nu. Hellcats heter den, finns bara en säsong än så länge. Den handlar om cheerleading på universitetet och alla dess problem. Jag har sett fyra avsnitt och jag tycker den är skit bra, rekommenderar den till dig som gillar cheerleading/dans och lite tonårskärlek (:
Bild lånad av Google.se
Xoxo ♥

27/7

Igår kom ju kusinerna hit så vi har umgåts lite med dem både igår och idag, kul :) Idag gick jag och älskling ut och sprang på stadsberget, vi började springa på femkilometern och halvvägs springer man förbi Matsbo så vi passade på att ta oss ett dopp, sedan fortsatte vi och sprang hela femman. Det var verkligen super skönt :D Annars har vi försökt fixa Amandas moppe som pajjat väldigt lägligt när våra föräldrar inte är hemma så vi inte kan ta oss någonstans.. Nåja nu ska vi nog kika på lite film/serier och käka lite Hemköp-godis (:
Xoxo ♥

Bevis

Här kommer beviset på att tältningen sööööög:
Jocke inte så glad på tältet kl fyra på natten.. hahah
Men förövrigt var det jätte fint där på ön:

Slappa dagar

Igår och idag har varit två riktiga slapp dagar. Mamma och pappa åkte ju iväg igår och kommer inte hem föräns på fredag och syster kommer hem ikväll någongång så jag har varit helt ensam i detta stora hus. Har faktiskt inte gjort något speciellt, bara kollat på tv och suttit vid datan och kikat på serier. Väldigt skönt att få ha såna här dagar ibland må jag säga. Men Jocke kommer imorn och som sagt så kommer Amanda ikväll så då är det slut på detta slappandet ;p Nu ska jag kika på Casanova på tvn och njuta lite till, rip Heath Ledger.. PS fick reda på att Amy Winehouse dog igår, alltså vad händer med världen?? Alla bara dör ;s Vila I Frid.

Norge

Idag skänker jag många tankar till Norge. Kan bara inte förstå hur något sånt här kan hända i ett sådant fredligt och lugnt land som det faktiskt är.. 92 människor varav 85 ungdomar döda av en enda person verkar det som, utav politiska skäl. Ibland skäms jag verkligen över att vara människa, fattar inte att vissa människor faktiskt kan gå emot och döda sina egna..
(Bild lånad av Google.se)

Vila i frid alla ni som miste livet den 22 juli 2011

Fredag

Gud vad dagen har gått fort idag! Vaknade och åt frukost sen drog jag och pappa iväg och övningskörde medans vi skulle göra massa ärenden, b la soptippen, hämta ut mina fina tallrikar jag fick av mormor i studentpresent, handla på Hemköp där jag träffade på Porrac :D. Går verkligen bra att köra nu måste jag säga, är super glad ;D När vi kom hem började vi laga tacos och sedan har jag läst körkortsteori i typ 40 min. Nu blir det väl bara att chilla och titta lite på.. Paradise hotel!
Imorn ska jag upp hyffsat tidigt då jag ska övningsköra till Ludvika och hämta en husvagn som mamma och pappa ska hyra nästa vecka. Dem ska bort och orientera hela veckan så jag är hemma med Amanda och även älskling kommer hit. Sedan på tisdag kommer mina älskade kusiner Lina och Rebecka hit ;D Kommer bli en rolig vecka, spännande och se hur jag ska ta hand om hela huset själv.. ;p
Mina fiiina tallrikar jag fick av kära mormor. (Mke finare i verkligheten!)
Xoxo ♥

Hemma igen

Nu var det slut på sthlm för den här gången, nästa gång blir när min älskling fyller år :) Tänkte att jag är tvungen att berätta lite om den kära campingen.. FY FAN är två ord jag verkligen kan säga om det. Det började inte ens bra, för det första skulle vi grilla korv och halloumi och det slutade ju såklart med att det börja brinna i gräset och blev till slut stora brännmärken vilket inte får hända på en camping. För det andra skulle vi försöka öppna halloumi förpackningen med en byggkniv vilket resulterade i att jag fick den rakt i handen - AJ SOM SATAN. Sedan gick vi och la oss vid elva och jag trivdes och tänkte ´gud vad skönt att somna nu så man kan gå upp tidigt imorn och vara pigg!´. Den planen hade kanske gått igenom om det inte vore så att DET JÄVLA TÄLTET SÖG OCH DET BLÅSTE HELA NATTEN! Vi båda låg och stirrade upp i taket och bara väntade på att hela tältet skulle blåsa iväg med oss i. Älsklingen var ute och försökte spänna och fixa med tältet flera ggr under natten. Det slutade med att vi somnade kl 07.. yeeeey verkligen. Ska aldrig mer tälta om det inte är ett riktigt tält som håller!
Nu vet ni det! Nu ska jag ta och titta på Paradise Hotel vilket är så jävla bra! :)
(Förövrigt vill jag ändra hela utseendet på bloggen - hjälp någon?)
Xoxo ♥

Mot Nåttarö!

Nu drar jag och älskling mot Nåttarö och campar i några dagar! Ska bli spännande och se hur vi klarar oss själva där ute på ön haha ;D See you later!

Harry Potter

Varning: ännu ett geek inlägg
Okej, vart ska jag börja.. Vi såg ju den sista filmen av Harry Potter igår och ja jag lär säga som alla andra att det är den bästa av alla åtta. Det var som om det har sparat allt till sista filmen, det var i stort sett krig genom hela. Jag brukar inte vara den som sitter och gråter till filmer utan bara fäller någon tår men till den här filmen satt jag och grät, hade ont i magen genom hela filmen. När Harry dog då bölade både jag och många andra i salongen. Men hur som helst, är väldigt glad att den slutade som den gjorde, det var ett skönt avslut på något sätt även då jag tycker det är väldigt tråkigt att det är slut nu.. Ärligt talat, man har ju fan växt upp ihop med Harry Potter, första filmen kom ut 2001 och jag har alltid sett alla filmer så fort dem kommit ut. Vet inte vad mer jag ska säga.. Jo jag önskar att jag kunde leva i den världen, att den världen fanns på riktigt! Nåja, nu längtar jag efter att läsa alla böcker, är bara på fyran med sina 750 sidor så ännu har jag mycket kvar!
2001


2010




Härliga dagar

I söndags åkte jag till min älskling. Han jobbar ju den här veckan så jag är hemma och bara tar det lugnt om dagarna, riktigt skönt. I måndags tog jag en promenad med "svärmor" Maria till Högdalen för att handla lite, igår åkte jag och Jocke till Huddinge på jakt efter kattmat för kattungar som btw verkar vara omöjligt att hitta! Sedan gick vi in till Ingrid (syster) och Mario och åt lite god mat, fick även med mig en stor påse full med kläder så nu är jag tre jeans rikare och ett x antal tröjor rikare, alltid lika roligt! Tack så mke :) Nyss var jag hurtig och gick ut med Maria och promenerade och sprang lite! Nu väntar duschen :)
Ikväll blir det Harry Potter med älskling! Hjäääälp!

Dagen

Idag har jag varit på stranden med mamma. Har bara legat och stekt och läst en del, har faktiskt också tagit årets första dopp! Det var kallt måste jag medge men skönt att ha "kommit" igång med badningen. Nu hoppas jag på massa bad i sthlm nästa vecka med min älskling! :) Sedan mot kvällen drog jag hem till mormor och Uno där mina småkusiner var. Var ute på gården och lekte Pelle svanslös och draken Katla i Bröderna lejonhjärta bl a, dom är för söta alltså!
Teatern igår var faktiskt riktigt kul! Jag är inte så mke till teater annars om det inte är sådana här roliga pjäser. Vi såg riktig teater, "Romeo & Julia" på Dramaten i sthlm med skolan för några månader sen, nejnejnej säger jag. Klarade nästan inte av all depression till slut, ville typ bara resa mig upp och gå iväg haha ;p
"Weekend i paradiset" hette pjäsen igår


Utsiktsbild från när vi satt och fikade i pausen

Nu ska jag göra lite mumsiga popcorn och sätta mig och titta några avsnitt av Paradise Hotel! :)
Xoxo ♥

Igår

En liten update! Igår tog jag en fika på gammelgårdens servering med Carro och Jenny. Vi satt där i solen och pratade om P&L, och åt kladdkaka med cola, mums. Trevligt tjejor, det lär vi göra om snart! (Fast kanske en annan servering..) :) Senare på kvällen fick jag övningsköra till HÖR OCH HÄPNA, Västerås! Körde både fram och tillbaks och det gick riktigt bra tycker jag, jag kan köra bil nu! ;D

Chillar ute i solen!

Just nu passar jag på att ligga ute i solen och chilla medans jag är ensam hemma. Ligger och läser teori till körkortet och läser lite böcker och tidningar, skönt! Riktigt härligt väder idag lär jag säga, 27 grader i skuggan och lite blåsigt, perfekt för en ute dag! :) Senare mot eftermiddagen/kvällen ska jag laga tacos till familjen och sedan ska vi ta bilen och köra (JAG kör!) ut till Husby för att titta på teater som vi gör nästan varje år där, ska bli kul!
Xoxo ♥

Katter..

Tänkte slänga upp en rätt äcklig bild men som ändå är ganska komisk:
Vår ena katt Bella är ju en riktig jagare, hon kommer jämt hem med råttor och möss och även fåglar ibland och visar stolt upp för oss. För några månader sedan upptäckte vi att ett rum hade fullt med råtthuvuden och vi brukar hitta lite halvuppätna djur lite överallt - äckligt jag vet. Igår så gick hon och ville ha mat hela tiden och till slut hällde vi upp lite mat, hon åt lite av det sen gick hon ut och var ute i ca fem min sedan kom hon in och la detta i matskålen där det fortfarande ligger mat.. Det är som om hon vill protestera över att vi ger henne äcklig mat eller något för fågeln har hon inte ens käkat på utan bara fångat på fem min, dödat och lagt den där. Varför just i matskålen? Hade hon tänkt äta av den senare kanske? Konstiga djur man lever med alltså.. ;p

Nya kompisar

Jag som älskar skor har införskaffat mig några nya i samlingen:
Rosa från Björn Borg. Älskaaaar dem, så snygga! Dessa var min älskling så snäll och köpte till mig - tack underbaring!
Från H&M. Jätte sköna klackskor med gummisula som gör att man kan använda dessa också till vardags! Älskar att dem är träsko inspirerade :)

Harry Potter

Så där ja, nu har jag tittat klart på Harry Potter - Fenixordern på min lilla dvd och tv! Jag håller på att ladda upp och förfriska minnet så jag tänkte titta på alla dem senaste filmerna innan den 13de för då är det ju världspremiär på den sista Potterfilmen nånsin. Usch vilken hemsk tanke, man har ju för fasen växt upp med Harry Potter liksom! Låter säkert som en geek men vafan jag älskar Harry Potter storyn, önskar att jag levde i den världen ;p Kommer gråta ihjäl mig när jag sett sista filmen..




Nu ska jag titta ett avsnitt av Paradise Hotel som också har blivit något av ett måste varje gång det kommer ut en ny säsong. Lättroad.se ;p

Peace & Love 2011

Jaha då var P&L slut lika snabbt som det börja.. I torsdags var första gången jag nånsin varit där och det var underbart! Jag och älskling var där och såg b la Veronica Maggio, Oskar Linnros och Deadmau5! Innan har jag inte riktigt förstått den här slags festivalliv men den tanken har ändrats - nästa år ska jag lätt dit och campa hela veckan! ;D
Strålande sol och glada miner i väntan på Maggio


Veronica Maggio

I väntan på andra artister låg vi på gräsmattan och lyssnade på Ziggy Marley


Sedan tittade vi på 30 seconds to mars som ställde till med en riktig show med svensk flagga, typ 30-40 pers från publiken fick komma upp på scen och de fick publiken att hoppa så hela marken gungade ;D Vi gillart!


Sedan kikade vi på Oskar Linnros som var väldigt personlig och härlig att lyssna på :) Han ska jag se fler ggr, kanske redan den 1 sep!




Sedan kom den bästa showen på hela dagen vi var där - av Deadmau5! Fy satan vad bra han var, helt insane. Hela publiken var med och hoppade och dansade, var som en enda stor fest ;D Och hans ljus på scenen var också det bästa på hela dagen, alla andra artister snålade verkligen med det men inte Deadmau5. En konsert för livet säger jag bara!

Peace & Love - vi ses igen nästa år!

RSS 2.0