Stylisterna

Idag kom sista avsnittet ut av Stylisterna och det var final! Niklas vann hela programmet/tävlingen. Måste faktiskt säga att han var en av mina favoriter, inte från början men han har varit bra genom hela programmet så nu på slutet hejjade jag faktiskt på han. Tråkigt att programmet är slut för det var ett så sjukt bra program :( Rekommenderar att titta på det!



Cut & tell

Har börjat titta på ett nytt program som sänds på internet, kollar från nyheter24s hemsida. Det heter Cut & tell och det är Bingo Rimér och Jean-Pierre som stylar och fotar svenska "kändisar". Ett riktigt mysigt program då de sitter och pratar och har jätte kul medans personen blir stylad :) Ett typiskt Hanna-program!
http://nyheter24.se/noje/cutandtell/544610-cut-and-tell-forsta-avsnittet
Xoxo

Duvan

Idag drog jag och mamma ut till husby för att titta på lite kläder. Duvan har utförsäljning på vår - och sommarkläder från förra året. Var verkligen skit billigt, linnen och sjalar för 20 kr tex. Fanns mke snygga saker, deras målgrupp är väl för lite äldre än vad jag är men jag hittade ändå några grejer :) Mamma köpte två tunikor och en sjal, allt för 220 kr.
Beiga leggings från ZE-ZE, ord pris 399 nu 40 kr.


Armband från VÅGA, ord pris 89 nu 20 kr.

Detta kallar jag fynd!

Xoxo

Nyklippt

Igår var jag på Hårologi city och klippte mig och när jag kom hem hade jag köpt med mig färg så det blev att färga det också. Klippte bara igenom håret och toppade det lite, vill egentligen inte ha så kort hår men var tvungen att klippa mig nu för man ska tydligen inte klippa sig närmare inpå om man ska göra håruppsättning till balen/studenten. Så nu hoppas jag bara på att det växer och blir liiite längre tills dess bara! Färgade det mörkare brunt med en liten rödbrun nyans, jag gillar när det händer något med håret (att man har lite olika nyanser) så jag är nöjd :)
Bilden gör ju inte färgen rättvisa.. tycker det är mörkare i verkligheten

Xoxo

Outfit

Här kommer en outfit från förra veckan som jag glömt lagt upp:
Jeans leggings (eller Jeggings som det nu kallas) - Gina tricot
Kofta - Lindex
Halsband - Gina tricot

Xoxo

Helg

Helgen spenderade jag i sthlm hos min älskling där vi bara chillade, försökte vila ut mig. Det blev en riktig filmhelg med hans familj, vi tittade på Puss med Alexander Skarsgård - konstig film, någon spansk jag inte kommer ihåg namnet på - var rätt läskig men också wierd i slutet så det förstörde hela, Psalm 21 - svensk skräckfilm som jag tyckte var riktigt bra för att vara svensk, handlingen var lite sisådär men effekterna var grymma. Rekommenderar:
Jag och Joakim var även ut och sprang i lördags för första gången på många månader och det känns ju kan jag tala om, grym träningsvärk! Annars var det väldigt mysigt att vara ute och springa med min lilla prins :)
Idag bakade jag Choklad havrekakor som såg jäkligt goda ut på bilden, har inte smakat dom än men smeten var god iaf ;p
Jag kommer förövrigt inte träffa min älskling på nästan två veckor nu och saknar dig redan gubben :( ♥♥

Tankar

Äntligen är våren här! Gud vad man blir glad så fort solen tittar fram en stund. Nu har snön försvunnit från vägarna så nu har jag tagit fram cykeln och cyklar varje dag till skolan, underbart. Ska snart lägga ut min gamla cykel på blocket också så fler kan börja cykla i det vackra vädret :)
Igår var jag iväg på Spinning med pappa, det var skit kul. Om man gillar att svettas är det något att rekomendera för fy fasen vad svettigt det blev och gud så skönt det var att få svettas ordentligt!
Har även kommit i underfund med att jag är en jäkligt stressig människa. Kan bli stressad av att veta att idag ska jag hinna med att måla naglarna eller läsa i en bok, kan även bli stressad av att komma ihåg vart jag ska lägga mina pengar på varje månad. Om jag är så här stressig bara med att gå i skola (och uf som är super stressigt i sina perioder och skit mke att komma ihåg i och med att jag är ekonomiansvarig, bokföring..) så börjar jag fundera på hur det kommer bli när jag börjar jobba och skaffar familj.. ;s Någon som har något bra tips på stress/tvångstankar över saker man "måste" göra?
Xoxo

Måndags outfit

Här kommer veckans första outfit som blev en skön och avslappnad en:
Tröja från Bikbok
♣ Mammas gamla sjal
♣ Slappa jeans från Bikbok (de har de bästa jeansen ever)
♣ Körde på lockigt hår idag med en fläta av luggen. Detta fixar jag
enkelt med en inbakad fläta dagen innan i blött hår, håller i flera dagar!
Xoxo

Helg in my <3

Äntligen helg igen, underbart! I fredags kom Isse och Allan över på lite spontan filmkväll fast det blev inte så mke filmtittning iaf för Alla sprang iväg på lite ärenden mitt i allt och sedan stack skitungarna för vi skulle titta på The last exorcism. Blev jag, älskling och mandus som var modiga och satt uppe till kl 3 och tittade på filmen, eller jaa jag och Jocke tittade, Amanda satt mest och höll för ögonen och stirra in i väggen haha ;p Men hur som helt var filmen inte så läskig som jag trodde, den var wierd så det förstörde det hela ;p Det var roligt att ni kom över tjejer, vi borde hitta på mer på fritiden tillsammans! ♥
Igår drog den övriga familjen på 60 års fest så jag och Jocke fick vara ensamma hemma enda tills idag. Vi tog en låååång promenad och gick runt och pratade och tog massa fina kort, sedan gick vi till Dalälven och åt kebab - mums. Senare på kvällen tittade vi på bra filmer och åt massa godsaker, jätte myyys! Vi tittade på Gullivers resor som var en rolig mysig film, och I am Sam och fy fasen vad bra den var, blev en massa tårar av oss båda, helt underbar film. Tack för tipset Jenny!
Har haft en helt underbar helg med min älskling vilket behövdes. Älskar dig mer och mer för varje dag jag är med dig min fina prins. I fredags hade vi varit tillsammans i 3 år och 9 månader vilket känns underbart, är så lycklig med dig babe ♥♥
Var nyss och tittade på mandus innebandy match som de vann på, bra jobbat! Min Amandus är så duktig så! :) Och nu bär det av till morbror Christer som fyller år.
Xoxo

Hurra hurra hurra!

Igår fyllde Caroline Pira 19 hela år! GRAAAAAATTIS!! Nu är det inte långt kvar till pensionen! haha ;p Den stora dagen firades med paket, fika och spel hemma hos Porrac, kul! :)
Glad tjej ;D



Spök Jenny var också med! (jag behöver verkligen en riktig kamera..)

Xoxo

Skor

I lördags vandrade jag och älskling runt i sthlm stad och gick in på Din sko där jag fastnade för ett par skor som det var en grym rea på och det snappade ju baby upp på en gång så det slutade med att jag gick där ifrån med ett par skor rikare! Älskar dig underbaring ♥
Kostar egentligen 499 men köpte dem för 99 kr, nice!

Xoxo

Tröja

Här kommer en bild på en hoodie jag köpte i Sälen:
Från märket Warp

Xoxo

Dagens

Lockigt, jeans, skjorta, toastol & lortig spegel
Xoxo

8/3 - 11

Idag var det skola och jag var skiiit trött men det gick bra ändå. Lyckades låsa in min skåpnyckel i skåpet IGEN så Torsten fick komma och lirka ut den. Sedan tog jag en härlig promenad i VÅRvädret, fy fan vad härligt med vår snart!! Idag har jag faktiskt även varit duktig och städat hela rummet ordentligt på 3 timmar så nu är det rent och fint igen :) Har kommit på en sak idag: Det är ungefär tre månader kvar till studenteeeeeen!!

Här kommer en dagens:
Nuvarande nagellack: hudfärgat/beige

Xoxo

Filmer

En dag var vi på bio och tittade på filmen Sanctum i 3D, filmen var skit bra tycker jag. Handlar om mina två värsta mardrömmar - vatten och grottor(trånga utrymmen), det var en spännande men även sorglig film - satt och grät vid ett tillfälle. Det enda som var minus med den filmen var att kvalitén blir så himla dålig i 3D. Se den!

http://www.youtube.com/watch?v=-sPMSiyLRDk

Vi kollade även på en film som heter 127 hours, också riktigt bra film, den var lite anorlunda gjord vilket var kul. Tror det är samma skådespelare som kompisen i Spiderman, bra är han iaf. Fast det är ett jävla snuskljud som jag aldrig kommer glömma med i filmen, usch! Men se den här också!

http://www.youtube.com/watch?v=OlhLOWTnVoQ

 

Xoxo


Sälen

Igår kom vi då hem från Sälen där vi har varit i en hel vecka. Det var jag, min familj, Joakim och mina kusiners familj med. Vi bodde i en rätt liten men ändå helt okej stuga nära Hundfjället, det enda jobbiga var att alla blev lite smått irriterade på varann till slut. Vi åkte i Hundfjället och Tandådalen varje dag hela veckan med ett rätt underbart väder (-4 grader ungefär) förutom vissa dagar då det blåste väldigt mycket, på lördagen fick de tom stänga av stolsliftarna pga det. Pappa åkte Vasaloppets öppet spår en dag på 6 timmar och 20 minuter, bra jobbat! Älsklingen blev väldigt duktig på så kort tid med tanke på att han bara åkt slalom några få ggr tidigare, han klarade av att hoppa i skogen och åka svarta backar! :) Själv hade jag en väldans problem med pjäxor. Mina gamla som jag haft i över sex år blir så kalla att jag inte hade någon känsel i fötterna till slut så då hyrde jag ett par andra men så fick jag byta tre ggr eftersom dem klämde så jävligt på smalbenen men till slut hittade jag några som var både varma och sköna! Har dock blåmärken på smalbenen nu.. Några dagar hade Restart någon kampanj så då fick man gratis måltidsdrycker och bars, det var nog meningen att man skulle ta en gång men vi sprang och tog hela tiden, slutade nog med att vi tog 30 bars sammanlagt.. Vilka snattare haha. Sedan blev det lite After ski också med dricka och band som spelade bra musik. Det har varit en väldigt rolig vecka i Sälen med mycket skidåkning, fint väder och umgås. Det enda minus är väl att det inte känns som att det har varit mke till lov då man har gått upp tidigt och varit trött senare på kvällen varje dag, så jag känner mig inte så himla utvilad men det har dock varit jäkligt skönt att slippa tänka på allt som har med skolan att göra kan jag lova!


Stugorna man bor i


Amandus i väntan på bussen


Uppe på fjället


En av backarna


Satt och väntade på att min snowboard skulle bli färdigservad


Lunchpaus


Uppe på ett av bergen


Kvällsåkning


Utsikt från toppen


Jocke i backen


Hela gänget vid lunch


På väg upp i liften


Hemma i stugan


Hundspann


After ski

Xoxo

RSS 2.0