Juldagen

Hurra för min superfeta uppdatering, jag vet! Men har haft fullt upp i dagarna, känns det som iaf.. ;p På juldagen drog jag spontant med ut eftersom alla festar den dagen. Drog först hem till söta Isse och drack och snackade lite, sen gick vi iväg hem till Janbjer där det var massa härliga tjejor. Efter ett tag drog vi ut till Hotellet då där det var sjukt mke folk (de stängde tillome dörrarna så massor kom inte in om inte det var folk som gick ut) I kön fick man se både det ena och det andra, en kille framför oss drog helt plötsligt ner brallorna så man fick sig en vacker syn o_O Väl inne på hotellet dansade vi och hade det skoj. Natten avslutades såklart på donken, vart annars liksom? ;)
Den här klänningen hade jag på mig då. (Bilden är från Tiesto i Globen då jag också hade den)





God jul!

Åh nu var den här julaftonen över lika fort som den kom. Har haft en underbar dag med mycket stim och fullt upp. Lekt med kusinerna som inte är dom tystaste, haha så nu lär jag vila öronen lite ;) Vi åt en sån GOOOOOOD julmat, helt sjukt hur gott det är, drömde till och med om maten inatt för jag längtade så mke ;p Revbensspjäll, ägghalvor, olika slags sill, hemmagjorda köttbullar, prinskorv, svampstuvningsomelett (Jag döööör), lutfisk och massa goda röror! Längtar tills imorn då det blir rester ;D Sedan kom ju tomten (mamma den här ggn) och dela ut jävligt mke paket som vanligt. Tycker nästan att det blir FÖR mke, väldigt överdrivet iaf. Jag har räknat bara för att i år och jag har nu kommit upp i 22 paket bara till mig, ni är för snälla hörni! Varav hälften är av mina föräldrar och ett av dem innehöll 2500 kr. Tycker det är helt sjukt, ni är för jävla snälla, tacktacktacktack! Kan dock inte låta bli att tänka när jag sitter där med alla paket, på alla som inte har några att fira jul med och som inte får ha en sån glad dag som jag får. En av mina paket som jag hade önskat mig var att skicka 200 kr till Läkare utan Gränser och det gjorde mina föräldrar. Sedan har jag också köpt julkort så att lite av pengarna gick till Unicef. Så lite har jag iaf gjort :) Hoppas ni alla har haft en bra julafton med era nära och kära ♥

Minijul

Snart drar jag iväg (läs kör bil själv) till Jenny för att fira jul med kompisar. Älskar den här underbara "traditionen"! Roligt sällskap, gott fika och lite julklappsöppning :)

How the Grinch stole christmas

För att fira lite i min ensamhet (och för att det blivit till en tradition) ska jag nu titta på Grinchen med Jim Carrey och äta popcorn ur min popcornskål - Tack Carro ;)
Denna underbara film, som ger en sån julkänsla! Flickan längst ner är Taylor Momsen (Jenny i Gossip Girl) fick jag precis reda på, har aldrig tänkt på det förut men det syns ju :)

Körkoooooort

ÅÅÅÅÅH jag har äntligen fått det där jävla körkortet!!! Trodde jag aldrig skulle få det, har ju hållt på nu i tre år fram och tillbaks. Har firat med att skjutsa syrran till Falun, så jävla skönt att åka helt själv i bilen med hög musik på ;D Fy satan vad skönt, nu slipper man tänka på den där skiten nå mer :D Bästa julklappen!

Måndag

Idag steg jag då upp vid sju efter att ha sovit i typ tre timmar, riktigt härligt..! Drog till tandläkaren där de sa att jag inte har några hål och så kollade vi visdomständerna - och jag kommer inte få några!! Lycka. Annars har jag haft en körlektion idag vilket gick bra, det är fan kul att köra på snö. Gick också förbi bibblan där jag lånade Harry Potter Fenixordern på 1000 sidor och sedan shoppade jag loss på deras bokloppis, 6 böcker för 30 spänn ;p Idag blev pappa klar med rummet nere också, blev fan skit snyggt (Y)
Nä nu är jag trött, ska lägga mig och läsa lite och förhoppningsvis kunna somna rätt så snart. Godnatt alla fina ♥

Lista

För att ha något att göra nu kl 2 på natten när jag ska försöka vända på dygnet. Ska upp innan sju imorn så det blir gött..


1. Namn? – Hanna Kristina Josefine Åberg
2. Exakt ålder? – Orkar inte räkna just nu men är 19 och några månader
3. Vart bor du? – I Hedemora ♥ men flyttar snart till huvudstaden
4. Bor tillsammans med? – Mamma, pappa och lillasyster
5. Husdjur? – dos gatos :¨)
6. Färg på ditt hus? – Oranget tegel 
7. När är du född? - 14 aug 1992
8. Klass? – Nu är det ju så att jag är för gammal för att gå i skolan :D
9. Vilket år tar du studenten? – 10 juni detta år, underbaraste dagen i mitt liv hitills!
10. När ska du sova ikväll? – Ska väl göra det snart om jag kan, sömnproblem is the shit..
13. Duschat idag? – Nej jag är äcklig
14. Kramat någon idag? – Ja ♥
15. Pussat någon idag? –  Ja ♥
16. Vad har du ätit? - Min egen gjorda "macaroni & cheese"
17. Dagens klädsel? – En rosa hoodie och tights. Perfekt tågrese-klädsel
18. Dagens smink? – Gårdagens festsmink minus lösögonfransarna som jag drog loss igår natt
19. Dagens sötnos? – Jockes katt Fisen som verkar älska julen eftersom han springer runt deras julgran hela tiden
20. Dagens roligaste? – Jocke
21. Har du många vänner? – Har få men underbara ♥
23. Vem kramade du senast? – Pappsen
24. Vem pussade du senast? – Jockelito 
25. Hur många har varit otrogna med dig? – Daniel som gick i min klass i fyran, med min bästis.. ;p
27. Har du pojk-/flickvän? – Jaaa (:
28. Vem pratade du med i telefon senast? – Mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad det stog? – Från Jocke - Kom tillbaka, saknar dig ♥♥♥
31. Film? – Det är ju nu man ska komma på något riktigt bra, vilket jag aldrig gör.. -.- JO HARRY POTTER!!
32. Låt? – Avicii - Levels!!!
33. Mat? – Tacos ä fint dä 
34. Dryck? – Julmust
37. Stad? – London!
38. Land? - Vill besöka hela världen men av dem jag varit i säger jag Spanien
39. Ämne i skolan? – Går ju inte i skolan, är fri som en fågel!
40. År? - Snart 2012

SENASTE: 
41. Personen du tänkte på? – Amanda, eftersom jag snodde den här listan från hennes blogg
42. Drickan du drack? – Vatten
43. Gången du spydde? – På fyllan iaf. Lyckas alltid få med den här frågan på såna här listor.. ;p
44. Gången du grät? – I torsdags.
45. Pizzan du åt? – Alldeless för länge sen :O
46. Gången du var i göteborg? - I somras med familjen
47. Gången du var i stockholm? – Idag ;)
48. Gången du var hög? – Har aldrig varit...än (:
49. Personen som såg dig gråta? – Joakim


Godnatt

Tiesto Club life

Här kommer mer från gårdagen. Den här videon la Alesso upp på FB med kommentaren "I ♥ Stockholm" 

Tiesto Club life

Okej, Globen igår var sjuuukt! Så jävla awesome alltså, fy fan! Hela Globen var en enda stor fest och det var typ 9000 pers där. Jag bara älskar sån där musik då man känner musiken i hela kroppen. Var som godis för öronen (fast igår natt när jag och Jocke försökte sova klagade båda på tinitus, men det var det lätt värt! ;D). Först spelade Nicky Romero, sedan Alesso och sedan kom självaste Tiesto och fick hela Globen att gunga, överallt dansade folk - på dansgolvet, på VIP och också på läktarna. Sedan avslutade Hardwell med lite skön musik till kl tre. Vid kl fem låg vi hemma i sängen med tinitus och det var lätt värt allt i världen, hade gjort om det tusen ggr om, om jag kunde.
Grym - Jockes favorit (:

Hardwell



Tiesto - var galet!

Hade en sån otur att jag var på toa när han körde Avicii - Levels!! Som tur var filmade älskling det. Har inte lagt upp nå videos på Youtube så här är en annan video ifrån just den låten ;D

Aaaaaah! Man ser dock inte hur galet det var där nere på dansgolvet på den här videon så lägger upp en till ;p
Den här låten spelade Nicky Romero, det är tydligen Avicii, men vad heter låten?! Så jävla bra!:
En sån sjukt grym kväll! Tack älskling för att du gillar sån här musik och fick mig att uppleva detta <3
And to all DJ´s: LOVE YOU!!
To Tiesto: Welcome to Sweden!!

.

Ikväll blir det Tiesto i Globen i sju timmar!

PH

Yey nu har Paradise Hotel börjat igen, den här ggn är det Norge :)

Estockholmo

Nu är jag i kära Sthlm igen då. Var just iväg på en till intervju på donken, den här ggn i stan. Vi var nio st på intervjun och de sökte 3-6 st, så har nog en rätt skaplig chans att få jobb iaf. Den där mcdonalds ligger på Odenplan och det var skiiiit mke folk där och tydligen 55 st anställda - kul!! Nu ska jag väl kolla på tv och sånt med min baby ♥

Mer dans

Nu när jag ändå snackar om dans kan jag ju lägga upp min favorit dansscen i filmen Step up 2 the streets som är megaawesome!!

Dirty Dancing 2

Såg just Dirty Dancing 2 för första ggn, och jag älskar som sagt dans filmer, ingen nyhet direkt va :p Dom är ju i Cuba på filmen och dansar på klubbar och så. Fy FAN vad jag vill kunna dansa sånna latinamerikanska danser!! Det är ju så himla fint och dom verkar leva sig in i musiken precis som man ska. Har en latinamerikans kille men inte fan gillar han att dansa :p Ska lätt åka till Cuba någongång och dansa på klubbarna där, det verkar så härligt :)

Idol-vinnaren 2011

JAAAAAAAAAAAAAAAA AMANDA VANN IDOL!!! Åh fy fan vad härligt, har ju hållt på henne sen de blev de elva st kvar!! Hon förtjänar verkligen platsen som etta, tkr hela idol handlar om artisteri och det vet hon verkligen vad det är. Känner på mig att det kommer gå riktigt bra för henne i framtiden, hon är en stjärna som kör helt sitt eget race! En stor inspiration för mig :) Åh längtar tills hon släpper en skiva, då blir den min direkt! (och jag som inte ens brukar köpa skivor, alltså är hon sjukt jävla bra!)
Amanda Fondell, 17 år och helt fantastisk

Torsdag

Idag, igår och även i förrgår har jag hjälpt pappa att bygga om i "gillestugan" på nerevåningen. Vi ska lägga golv efter vår vattenläcka sen i sommras (så här lång tid har det alltså tagit för byggpartner att fixa golvet, inte för att jag klagar, har ingen aning om hur lång tid sånt tar :P), sen ska vi sätta ny panel på väggen och måla fönster och tak och sånt. Alltså en hel del, och allt detta ska vara klart innan julafton eftersom släkten kommer hit i år. Vi brukar köra varannat år här och hos min moster :)
Annars då? Igår färgade jag håret och ögonbrynen på mig själv, det blev faktiskt bra. Ingen jätte förändring, bara mörkare så jag fick bort dem typ oranga topparna :p Sedan idag blev jag bjuden till en till gruppintervju så nu har jag två intervjuer nästa vecka - kul! (:
Jag vill ha jul!

Modelljakten

Om du inte har sett finalen av Modelljakten och vill göra det, läs inte detta inlägg.
Nu är Sveriges nästa supermodell korad! Det var inte henne jag trodde skulle vinna, men hon är verkligen vacker och förtjänar det! JULIA SCHNEIDER är vår nya modell som skickades till Shanghai för att delta på Elite model look´s stora tävling där 63 länder deltog med deras bästa modell. Och gissa vem som vann? Jo vår Julia! Hur grymt är inte det? Sveirge är bara bäst alltså (ja eller Julia kanske jag ska säga.. :)). Sverige vann senast 1986 så det var på tiden! Julia är från Gävle och är bara 15 år gammal. Henne får vi nog se mycket av i framtiden!

Jeffrey Campbell

Jag är så fruktansvärt sugen på ett par Jeffrey Campbell skor! Dom är liksom fulsnygga på något sätt, dom ser lite groteska ut med platån fram och klacken som är typ tjugo cm hög. Men det är väl just det att dom är lite för mke som gör att dom blir så otroligt snygga. Synd att de kostar typ 1500 bara, det har man ju inte direkt råd med som student, men när jag jobbar då jäklar ska jag köpa mig några par!
Jeffrey Campbell Lita:
Mina absoluta favoriter! Någon som vill ge mig dem i julklapp kanske? :D




Jeffrey Campbell Foxy:



.

Om inte Du tror på dig,
vem ska då göra det?


Home

Nu är jag hemma igen, känns skönt. Mamma har julpyntat så nu är det jätte mysigt här för mig som älskar julen! Idag innan jag tog tåget åkte jag och Jocke till Gamla stan och gick runt där på gatorna och kollade också runt på deras lilla julmarknad. Har fortfarande några julklappar kvar att köpa men hittade inga där. Men jag drack glögg för första gången på den här vintern! Och dessutom som pricken över i:et så snöade det för första gången där Jocke bor när vi steg utanför dörren! :D Har värsta julkänslan nuuuu. Snart ska jag göra en tradition, att kolla femte avsnittet av Mysteriet på Greveholm och öppna lucka 5 i min choklad-kalender! Lycka! Carro du vet vad jag pratar om va? ;)

Donken

Nu har jag vart på en av intervjuerna som var en gruppintervju. Vi var typ 30 pers där som skulle göra olika övningar, så det var lite svårt att utmärka sig bland allihopa. Det är typ sju tjänster de söker folk till så nu är det verkligen att hoppas på det bästa. Iaf så var det jäkligt roligt och spännande :)
Nu ska jag lägga mig och sova sista natten med min älskling, för imorn åker jag hem igen :)

Test


Nu testar jag att skriva från Jockes IPad, verkar funka bra :) Kollade idol för ett tag sen, fy fan vad Amanda är bra. Blir helt farscinerad varje gång hon sjunger, kommer bli så grymt i Globen nästa vecka! Och jag var in och lyssnade på de olika versionen av vinnar låten, Amandas var ju bäst! Tycker Robin låter som vilken annan artist som helst, helt okej men försvinner i mängden liksom. Amanda däremot är ju helt unik och väldigt annorlunda, det gillar jag! Vad tkr ni? :)
Godnatt alla underbara!

Hello

Nu har jag lyckats fått en ny uppkörnings tid ganska snart, tur! Nu har jag också lyckats få en till arbetsintervju, yey! Igår var jag in till stan och köpte lite julklappar, har även beställt hem några också. Älskar julen! Har nyss ätit tacos och ska snart gå och handla lite gott för att sedan ladda inför idol!! Amanda F ftw :)
Love

RSS 2.0