Idag

Idag har jag inte gjort mycket inte.. Har lagat mat med pappa och sökt ett jobb som jag verkligen hoppas att jag kommer få. Skulle vara som att leva en dröm. Nu på kvällen har jag kollat på lite serier, bl a Top model Sverige som startade idag, det såg ut att bli nånting bra :) Nu ska jag väl lägga mig snart så jag inte somnar så sent!
Dagens

Goodnight!

Nytt i garderoben

Tänkte lägga upp lite bilder nu på allt nytt som jag inte haft tid och ork att lägga upp bilder på :)
Rätt kort skjorta från H&M
Min fina väska också från H&M
Typ världens gosigaste och skönaste kofta från OHIO, märket är ZEVA
Och det här fick jag av Ingrid, stora systern jag aldrig fick ;)
Tröja med typ siden tyg från Bershka
Två par tights från Gina och H&M
Ett linne och en tshirt
En mörkblå kortärmad kofta från Gina

Idag

Idag har jag hängt med pappsen typ hela dagen. Har lagat god mat med färsk lax, muums. Nu på kvällen har jag också tränat! Fy fan vad skönt det känns när man inte gjort det ordentligt på över en månad. Det var inte så jobbigt som jag trodde det skulle bli ändå, men jag har fått lite kramp i foten som en påminnelse på att jag måste träna mer kanske haha ;p Fick också träffa mina fina kompisarna igen, happytimes :D Nyss har jag kollat lite Paradise hotel och även Stylisterna, så bra. Ska gå och lägga mig och läsa älsklings boken nu :)

(Bild från Google.se)
Puss & kram

Hemma

Nu är jag hemma igen i lilla Hedemora! Kan inte sova än, har fått lite knasiga sovvanor när jag umgåtts med min pöjk :) Så nu ligger jag och kollar igenom lite olika bloggar och läser min 1000 sidor tjocka Harry Potter bok, kärlek! Vi höres imorn :)
Puss!

Style by Tyra

Igår drog då jag och min snälla älskling som följde med mig till stan för att gå på butiksinvigningen vid Tekniska Högskolan. Som jag hade trott var det jäkligt mke folk där så vi gick och käkade ett tag sen gick vi tillbaka och fick ändå vänta i en timme i kön.. När vi väl kom in var det proppfullt och fick typ stå i kön till kassan i också en timme o_O Under tiden gick det runt två st killar som filmade och de stannade vid oss och började intervjua oss, drygt.. Hoppas inte det klippet dyker upp någonstans.. ;p Butiken var jätte fin, personalen och Tyra med var så fina i likadana rosa kläder :) Älskar Tyras sortiment, så snygga och annorlunda smycken och nu har hon ju sin egen klädkollektion i butiken också som är skiiit snygg! Det kommer nog bli min favoritbutik här i Sthlm.. ;)
Jag och fina Tyra (:
Detta köpte jag igår :)

Style By Tyra

Idag öppnar Style by Tyras första butik här i Sthlm! Kl 19.00 öppnar dom dörrarna med goodiebags, massa erbjudanden och dricka och tilltugg :) Jag ska dit, men jag vet att redan nu är det en liten kö på typ tio pers.. Om det blir en kö på typ 200 pers som när jag skulle träffa Whitney Port då skiter jag i det för det var bra drygt.. Vi får se, ska dit och kika iaf :)
Här är Tyras egen blogg: http://tyras.se/

Stylisterna

Nu har andra säsongen av Stylisterna kommit ut! Happy face! :D Dennis M är med i serien den här ggn, kul ;p

Update

Lite update: I förrgår var jag hem till Alla och Hugo igen, vi käkade lite god mat och kollade på film med gott kaffe och popcorn - mys! Dom är så söta ihop! ♥
Igår var jag riktigt trött och orkade inte gå upp förän typ två på dan.. Då drog jag och älskling till stan en sväng för han skulle handla något. Jag drog in på Ohio och köpte mig en as gosig svart kofta med päls på luvan :´) Kan ju inte ha den där koftan jag köpte på Bikbok för nån vecka sen eftersom jag har en sån känslig hud, klias -.- Kanske för att det är Kashmir i den.
Någon som vill ha den? Är mer som en S/M än XS som det står.

Paranormal 3

Jag och älskling kollade nyss på Paranormal Activity 3. Jag tyckte den var lika läskig som de andra två, eller ja, ettan kanske var värst. Den här filmen verkade dock som att en hel sekt var inblandad(?). Men hur som helst så går det inte för mig att titta på såna här spökfilmer.. Hatar det. Men nu är det gjort så skönt det :D

Torsdag

Har typ ingen motivation till något längre känns det som, så tråkigt att vara arbetslös! Om jag inte får ett jobb snart går jag och gräver ner mig någonstans -.-. Idag var jag iaf i Globen och köpte en väska - välbehövligt! En mörkbrun med axelrem och gulddetaljer.
Det är inte den på bilden men det är en liknande. Så LITE motavation har jag att jag inte ens orkar ta bild på väskan liksom..

Tisdag

Idag lyckades faktiskt både jag och Jocke att gå upp i tid (okej, han skulle till skolan..), lyckades ta mig upp vid tio! Lär ändra på dygnet fan, somnar vid två, tre och går upp vid ett. Inte Okej. Har nyss försökt dricka en sån där Nutrilette drink, pulver och vatten, fy fan vad äckligt det var.. Nej jag föredrar riktig mat! Idag blir det att träna med min älskling, springa och boxas. Sen blir det väl att söka lite jobb och typ kolla på serier, upptäckte igår att det har kommit ut flera avsnitt av dem jag följer, yeeey! :D
(Bild från Google.se...)

Söndag

Idag har jag åkt hem till Alla där hon bor hos killen sin här i Sthlm. Är så kul och skönt att ha en nära vän här i Sthlm :´) Vi käkade mat hon hade lagat och låg och tittade på massa trailers på youtube i några timmar, sen var det dags att åka hem till min älskling igen. Alla min lilla sötnos ♥
Alla och hennes Hugo :)

Godnatt

Idag tog jag bussen och åkte hem till mina kusiner här i Sthlm som jag inte träffat sen i slutet av sommaren! Vi satt och snackade en massa, vi hade ju rätt mke att ta igen, och deras 8000 kronors kattunge Musse hoppade omkring och visade upp sig. Så söt! Sedan drog vi iväg och hängde med Lina som skulle på två möten och sedan åkte jag hem igen. Nu på kvällen har jag varit rätt hänging trots tre kaffekoppar idag, vet inte varför.. Kanske håller på att bli sjuk? Nu ska jag iaf äta min toast jag precis gjorde och titta på Paradise Hotels avsnitt för dagen, medans min älskling ska kolla på Tropa del elite 2. Den tänker då inte jag titta på, såg ettan och det var nog för mig, gillar inte såna där "hårda" filmer som dessutom är baserad på verkligheten..
Hörs!

Tisdag

Idag har jag kollat lediga jobb hos arbetsförmedlingen och har precis skickat iväg en ansökan som butiksbiträde på en butik i Gamla stan. Imorn ska jag söka ett till, det är typ det jag lär syssla med om dagarna nu när jag är i Sthlm. Har även vart ute och sprungit för första ggn på väldigt länge, lär ta tag i det och ska försöka mig ut en stund varje dag.
Om två timmar ska jag titta andra avsnittet av Hinsehäxan som går på ettan eftersom min faster är med som statist i den! Stolt man blir :) Det är en biografi om en av Sveriges typ mest kriminella kvinna.
Puss

"Hanna & Jocke rescue team"

Min älsklings katt Fisen har varit borta i två dygn nu och vi har springit och öppnat dörren hela tiden för att se om han är där men utan resultat. Men idag när Jocke gick ut på balkongen och ropade hörde han någon jama långt borta. Så vi sprang ut med ficklampa och hittade honom långt uppe i ett träd, stackarn kunde inte komma ner :( Så vi hämtade stege och en ryggsäck och Jocke klättra upp i trädet och katten fattade direkt att han skulle hoppa i ryggsäcken och att vi skulle hjälpa han. Så söt. Så nu är han hemma igen och hans brorsa är glad och vi också :)
Älsklings Fisen

Söndag

Idag vaknade jag upp med inget mindre än - mensvärk! Tänk att man ska behöva lida över det.. -.- Dagen har bestått av pepparkaksdeg och mina bästa vänner från New York - Satc serien, och den kommer nog fortsätta åt det hållet. See ya

Lördag

Igår var jag, Jocke och några till hem till hans ena syster och hennes man. De har nämligen köpt en svindyr nybyggd lägenhet på fem rum, två badrum och två balkonger. Den var verkligen skit fin, ge mig den tack!? Nu blir man ju lagomt sugen på att skaffa egen superfin lägenhet! Vi hade det mysigt och käkade jätte god mat och efterrätt och tittade på massa fina bilder från resor och födelsedagar :) Vi åkte vid två och kom hem vid tio så det blev lite sent. Hade en jätte trevlig dag med härliga människor :)
Av Jockes andra syster Ingrid fick jag en julklapp igår, så himla snäll och gullig - Tack! ♥
Och av min söta älskling fick jag den här som han ville att jag skulle ha till då jag flyttar in i min egen lägenhet. Matchar mina tallrikar - Tack bebbe! ♥

Farsta

Idag har jag och min älskling åkt till Farsta gallerian och handlat lite. Han skulle lämna lite spel och jag skulle kolla in Bikbok, fick ju ett presentkort i julklapp. Hittade en fin byxdress till sommaren och en fin varm kofta som jag kan ha nu i vinter. Var typ första dagen i dag som jag tyckt att det vart riktigt kallt.. Kan det inte bli vår istället? Vi åt lite på donken (som vanligt..) och sen gick vi till ett litet fikaställe som heter Munk Muffin, där köpte vi en varsin frukt smoothie. Skiiiit goda!
Strawberry Love och Berrylicious


Finare på. Fyndade den för 99 kr på rean :D


Den här fina fyndade jag för 149 kr :)


Sen fick såklart lite nagellack följa med ;)



I don´t know how she does it

Kollade just på filmen I don´t know how she does it där min älskling Sarah Jessica Parker är huvudrollen, så grym! Den var bra och underhållande, titta på den :)
En romantisk komedi

Hanna

Nu är jag hemma hos Jocke igen och kommer nog bli här ett tag :) Sitter just nu och tittar på nya The Voice och dricker en hemmagjord drink. The Voice verkar ha ett bra koncept, har inte riktigt förstått hur det funkar men än så länge verkar det bra. Hur fett är det att Petter är med i juryn? :D
Ja, det är Harry Potter boken Fenixorden under glaset ;) Aaaaawsome!

Idag är det fresten Hanna-dagen, yeey grattis till mig :)

Gott nytt år!

Happy new year allihopa!! Tänk att det redan är 2012?! 2011 gick verkligen fort, men mke roligt har jag hunnit med! Gått ut sista året i skolan och tagit studenten, varit i London, varit på konserter, tagit körkort och mke annat roligt! Så nyårsafton spenderade jag med familjen på dagen. Vi var i kyrkan och lyssnade på när mamma sjöng med sin kör och sedan åkte vi till mina kusiner och käkade ljuvlig mat - underbart kött med potatisgratäng och kantarellsås. Sedan åkte jag och Jocke hem fort som attan och började fixa här hemma eftersom mina vänner kom hit till halv tio. Det var jag, Jocke, Isse, Petra, Carro, Jenny och Jonathan som firade in det nya året med massa dricka och musik (Min duktiga älskling agerade DJ) här hemma. Vid tolvslaget gick vi ut och tittade på lite fyrverkerier och skålade, sedan fortsatte vi festa hemma här till fyra på natten. Hade jätte roligt, tack alla kära :) ♥










PUSS!

RSS 2.0