Sthlm

Åkte till sthlm och min kära pojkvän i måndags, vi gick runt i stan på en gång eftersom han skulle köpa massa grejer. Där fick jag välja min julklapp, Beyonce´s parfym "heat" mums! Älsklingen kunde inte låta bli att köpa en till sig själv så det blev en Armani "diamonds". Han var väldigt sugen på att ta en annan först men jag sa att den luktade tvål, då frågade han någon random tjej som stod bredvid om hon också tyckte det och hon sa ja, score! haha man ska lyssna på mig..

Igår var vi och mina kusiner Lina och Rebecka och tittade på nya Narnia i 3D på bio. Vi satt på balkongplatserna och det var nice ;p Filmen var bra men den var inte värd att se i 3D då det knappt var några effekter i det..

Min

Jockes


Narnia prince Caspian


Jul

Då var det lov (SKÖNT!) och i förrgår var det julafton, mysigt. Har dock inte fått någon julkänsla än.. Blev väldigt nöjd över mina julklappar iaf.
Jag fick:
  • saker tills när jag flyttar hemifrån: glas, bestick, kastrull, matform, kokböcker, täcke och kudde
  • hudvårdssaker: massa olika krämer, handduk, värmekudde
  • filmer och Just Dance till wii - skit kul
  • Blev inskriven på trafikskolan + böcker att träna med
Något som verkligen inte har med det här att göra: jag har upptäckt att jag är en riktig filosof, jag funderar på så mycket konstiga grejer, helt sjukt, blir verkligen trött på mig själv vissa gånger. En typisk "Hannatanke" kan t ex vara "Varför säger människor så här men menar så där?" och så sitter jag och funderar hur människan fungerar. Eller "hur tänkte människan som kom på spegeln?" As jobbigt till slut -.-
God jul allihop!

Skola..

Skola skola skola skola, trött trött trött trött, plugga plugga plugga.. Detta består mitt underbara liv av just nu, avundsjuk? Tur att det är lov om en vecka!! Ska verkligen ta vara på det och njuta varenda sekund, fast så tänker man ju alltid och sen är lovet slut helt plötsligt och man är typ ändå inte utvilad.. Nåja det får bli bättre detta lov! :)
Jag just nu..

101208

Idag har det enda jag gjort på hela dagen varit att vara på praktiken och pluggat lite, dagarna känns så otroligt roliga nu för tiden.. Allt man gör är att gå i skolan och plugga på fritiden, och när man väl har tid är man bara trött och vill sova, så jäkla värdelööööst. Vill ha lov nu med en gång. Lustigt att jag klagar på skolan nu, när jag har börjar fått lite ångest på att jag bara har en termin kvar i skolan och sen börjar "det verkliga livet" hjälp..
Här kommer en gammal outfit:
Tröja: BikBok
Tights med nitar: H&M
Skor: Din sko



Här kommer en bättre bild på mina sk "Lady Gaga skor" enligt en kompis haha

Juletider

Idag är det 1a december, helt sjukt vad fort tiden går. Kom att tänka på att det var fan nyss det var en sån galen mellandagsrea och man inte hittade något i butikerna haha :p Men glad är man ju ändå, julen är ju den bästa tiden på hela året! :)
Har börjar med en jultradition. Minns ni Mysteriet på Greveholm som man såg när man var liten? Den bästa julkalendern som gjorts! Så istället för att se julkalendern på tv kollar jag ett avsnitt/dag av Greveholm fram tills julafton, och till det äter jag en chokladbit ur min julkalender, jaa jag har en.. Mamma kom hem med en till mig haha, börjar ju bli lite för stor för sånt, men traditioner är alltid kul så jag klagar då inte :)
http://www.youtube.com/watch?v=nR8AjjIDezo

RSS 2.0