Prinsessan Estelle

Ja då har Sverige fått en till liten prinsessa då, Viktoria och Daniels dotter Estelle. Hur fint var inte det namnet? Annorlunda och något man kommer ihåg lätt. Vaknade igår och slog på Efter tio där de pratade för fullt om barnet, sedan vid tolv tittade jag och Jocke på när de skjöt salut som för att välkommna henne och för att berätta för alla att hon kommit. Tycker det var väldigt fint gjort, kan de inte göra så för alla barn? Estelle är nu snart två dagar gammal och är redan hertiginna av Östergötland, inte dåligt ;)
Bild lånad från Folkbladet.se
Förövrigt är jag nu hemma i lilla Hedemora igen för att på söndag dra till Sälen med familjen och kusinerna :)
Puss!

Big Brother

Tittade just på veckans avsnitt av Topmodel Sverige och min älskling Jamilla åkte ju ut :( Nåja det finns många andra bra som är med! :) Annars tänkte jag bara skriva att jag, hör och häpna, nog kommer följa Big Brother i år. Har aldrig gjort det och har tyckt det verkar tråkigt men i år lär jag göra det när Hannah Widerstedt är med, kan ju bli riktigt intressant med den blåsta bruden med. Åh fy fan, ska inte säga något dumt nu, då sjunker jag lika lågt ;p


Sommar inspiration

Jag längtar så till våren och sommaren kommer till detta kalla land. Tycker det vart vinter för länge nu.. Ska ju till Sälen på söndag om en vecka och då kan det få vara vinter men sen tycker jag all snö kan försvinna :) För att få lite sommar känsla har jag gjort ett litet kollage med våren och sommarens färger :)

Mycket färg och diskreta smycken verkar det bli till våren och sommaren - det har jag inget emot!

Fake tattoo

När jag var på Style By Tyras butiksöppning köpte jag med mig såna här fake tatueringar som dom säljer mycket utav. Tänkte testa på dom! Gjorde det för ett tag sen och jag lär säga att dom är lite roliga och bra att testa om man funderar på att tatuera sig på riktigt. Det blir ju sprickor i dom här men man får ju ändå känslan. Kan ju bara säga att jag vill tatuera mig ännu mer nu efter jag testade dom här ;p Men ett minus med dom här var att det försvann helt efter en dag. Perfekta att ha när man ska ut annars (:

Rihanna

Har man en awesome pojkvän eller?! JAA! Titta vad han beställde hem till mig som alla hjärtans dag present efter att han såg det på min blogg. Wihoo ;) Love you my love ♥♥♥

Paradise Hotel

Nu har jag sett finalen på Paradise hotel 2011 Norge! Visste redan innan att Madelen och Niklas skulle vinna och det förtjänade dom! Madelen har vart en favorit sen starten men inte Niklas så mke. Om jag hade fått välja vilka som skulle vunnit hade det nog varit Janette och Ole. Fast det hade vart jävligt ballt om Heidi och Kim vann som vart med sen starten och som spelat hela vägen :) Älskar Paradise!

Happy day

Måste bara blogga om det här för det är så roligt. Igår när jag och Jocke hade handlat på Matöppet och vi skulle gå där ifrån så hängde det såna där istappar från taket och då ville Jocke ha en men visste inte vad han skulle kasta för att få ner en, så då sa jag - Kasta skon!. Ja då kasta han skon men missade så den åkte rakt upp på taket på affären! Vi båda stod där och gapade och brast ut i asgarv. Vafan, det där hade jag inte ens tänkt kunde hända. Ja då fick ju jag gå in och berätta att vi hade kastat upp en sko på deras tak och att vi behövde få ner den. Han bara kollade på mig och sa - Ni är ju roliga ni. Hahaha jag dör, pinsamt! Fast det var as kul, det är sånt här knäppt som jag älskar med oss två ;)
Puss!

Alla ♥ dag

Nu har Alla hjärtans dag varit och det firade jag med att åka till min älskling och mysa! Kan tycka att den dagen är lite överskattad, eller nej men den ger för mycket press på en.. Hade hur som helst en toppen dag. Han gav mig paket och jag tog med honom och åkte Sky view på Globen, ni vet den där grejen man åker PÅ Globen så man ser typ hela Sthlm? Det verkade han uppskatta :) Sedan åkte vi hem och tittade på Mästerkatten i Stövlar, eller Puss in boots som den annars heter, och käkade massa gott till. Love you darling, tills jag dör ♥
Bild lånad från Google.se

Har tyvärr inte tagit några bilder från det, är väldigt dålig på det :(
Hur var er Alla ♥ dag?

Reb´l fleur

Är tvungen att blogga om den här parfymen bara för att. Var inne på Parfymeriet och såg helt plötsligt att de hade en Rihanna har gjort, har inte ens vetat att hon hade släppt en parfym. Självklart testade jag den och den var supergod! Vill ha! :) För er som undrar så hade den en väldigt söt doft, lite lik Beyonce´s Heat  som jag också har fast ännu godare.
Reb´l fleur



Party rock

Igår blev det lite party då. Jenny och Carro kom hem till mig och hade det lite skoj, sedan skjutsade min snälla mor oss till Falun och Etage. Det var en riktigt bra club tycker jag, bra musik och dansgolv, bra bar. Det enda minuset var dryga killar och en lång och illamående bussresa hem. Hade det riktigt roligt med mina tjejor i allafall!! Idag blir det att ligga i sängen med datorn, Harry Potter boken, chips och cola light. Är liiiite trött idag! ;)
Lägger upp en annan partybild från Jennys blogg eftersom vi inte tog en enda bild igår!

Top model Sverige

Åh nu har Top model Sverige dragit igång, hur awesome?! Min största favorit är Jamilla helt klart. Sedan tycker jag också att Jenny och Rebecka är jävligt fina! Dem två jag tycker kan åka hem nu på en gång är nog Sophie, för mycket självförtroende vänder sig bara åt andra hållet.. Och sen Viktoria, vad gör en typ halvt emo i tävlingen? Inte kan hon gå eller se bra ut på bild :s
Kika på Top model på tv3.se :)

Yesterday, today, tomorrow

Idag gick jag upp alldeless för sent, IGEN -.- Fan kan det aldrig bli ordning på mig.. Iaf idag har jag städat hela nere våningen - duktigt va ;) Sen har jag lagat mat som inte blev så god, chili con carne. Så först nu har jag fått satt mig ner och ta det lugnt. Ska belöna mig med en godis påse och lite paradise hotel och sånt kul :) Min snälla mamma köpte godiset åt mig och hon får inte ens smaka för hon fick reda på för ett tag sen att hon ligger på gränsen till diabetes, stackarn :( Men tack mammis ♥
Chao!

Accepted

Har precis kollat på filmen Accepted som är från 2006, den var faktiskt jäkligt bra och inspirerande! Handlar om college och en kille som inte blir intagen någonstans så han beslutar sig för att starta ett eget college, på skoj till en början.. ;p Justin Long är huvudpersonen i filmen, är inte han rätt grym som skådis? Blake Lively är också med :)
Justin Long

Nu lär jag försöka sova så jag somnar i tid någongång, jag med mina dumma sömnproblem.. Somnade tre förra natten och det hoppas jag verkligen inte på i natt för imorn ska jag städa hela huset - mot betalning såklart ;)
PS. Jag kanske borde göra en ny kategori, film/serie kategorin? Känns som att jag jämt skriver om det ;p

Positive

Om det är något här i livet som är viktigt för mig är det att vara positiv, kunna vara glad och skratta och ha roligt. Ett av dem stora problemen i vårat samhälle som jag känner av är att så så så många, unga som gamla (mest unga), är negativa. Hur ofta hör man tex en ungdom säga - Å kolla hur tjock jag är!?, Å fy fan vad tråkigt!, Fan vad du är ful!. Om man kollar stora bloggar och dem skriver om något dom gjort bra eller bara lägger upp en bild på dem själva och säger att dem känner sig fina, hur många kommentarer får dom som är negativa då? Bara för att dem som kommenterar är osäkra och vill trycka ner andra för att själva känna sig bättre. På Kissies blogg klagar man ofta på att hon är FÖR smal men om man sedan kollar på Blondinbellas blogg som nyligen la upp en bikini bild började det rasa in kommentarer om att hon är tjock. Varför är det aldrig bra för folk? Varför lär man alltid klanka ner på andra undrar jag. Man ser ju hur tydligt som helst på Blondinbella att hon är lycklig med sig själv, vafan ska man då försöka trycka ner henne? Nej USCH säger jag för negativa människor. Om dem här människorna bara kunde inse vad en liten positiv kommentar till någon som - Vad fin du är idag!, Bra jobbat! Ja vad som helst som är postivt hjälper så mycket. Kommer ni ihåg Grynet och hennes Ta ingen skit? Vilken klok kvinna som försökte hjälpa unga människor att ta till sig det uttrycket. Det skulle behövas någon sådan förebild nu i detta samhälle, nu när det förmodligen behövs som mest..

Summer

Åh vad jag vill utomlands och ha värme! Är less på den här kylan och snön nu.. Vad är bättre då än att titta på inspererande bilder? :)

Systrar i jeans

Nu har jag sett båda filmerna av Systrar i jeans eller The sisterhood of the travelling pants som dem heter på engelska. Ååååååh vad dom är bra! Ugly bettys America Ferrera är ju med och också Gossip girls Blake Lively, sedan är Alexis Bledel också med som är så himla vackeeeeer! Upptäckte igår att jag har två av dem fyra böckerna här hemma, tvåan och fyran.. Lär verkligen läsa om alla, var så länge sen att jag knappt kommer ihåg något alls från dem :)
(Bild från Google.se)

Se dom!

It´s friday and i´m in love

Ja kickboxningen igår var ju döjobbig, men det är ju också det som är så skönt ;p Var helt skakig igår efteråt och idag har jag rejäl träningvärk i armarna - skönt! Idag har jag inte gjort mke förutom att fika på Wienan med Carro och Jenny. Vi satt där och åt kladdkaka alla tre och pratade lite om framtiden, jobb och sånt - myys :) ♥ Nu ska jag väl gå och lägga mig fast jag inte har någon lust, men har inget att göra så.. Goodnight!

En helt vanlig torsdag

Jaha, då var det torsdag idag då.. Och vad ska man hitta på idag? Egentligen är allt jag vill att få ett jobb, men vafan vad trött jag är på att sitta och söka massa lediga jobb som jag egentligen inte alls har lust att jobba med bara för att jag inte har någon erfarenhet av något.. -.- Hur sjutton ska man ens skaffa sig erfarenheter när man ändå inte får några jobb just för att man inte har erfarenheter? Hängde ni med? Nej fy vad trött jag blir. Det gör inte humöret bättre heller av att det är snöstorm ute, vill ha vår och sol n u. Idag blir det nog att läsa för det mesta, då kan jag koppla av en stund ♥ Har många olästa böcker här hemma nu vilket är underbart, ni boknördar förstår vad jag menar när jag säger känslan av att öppna en oläst bok för första gången ;) Ikväll blir det kickboxning med bästa Isse, weey :)♥
Första bilden är nya böcker och dem på den andra bilden är några jag köpt på loppis ;)

RSS 2.0