Lov

Tänkte att det var dags att uppdatera lite granna.. Nu har jag looooooov, skönt som fan men samtidigt sorgligt när det är mitt sista lov nånsin (om jag inte pluggar vidare)! Nåja, nu är jag i sthlm hos min baby efter att han var hos mig hela förra veckan då han hade lov. Har det riktigt skönt, när han är i skolan är jag hemma och tar det chill, kollar på OC (älskaaaaaar!) och sitter vid datorn. Sedan när han kommer hem umgås vi, när han kommer hem om typ en timme ska vi dra till stan och köpa lite grejor och kanske ta en glass? På tal om glass, hur härligt väder är det inte?? I helgen och i måndags var det strålande sol, nu är det lite molnigt men ändå sjukt varmt, summer feeling ;D
(Bild tagen från Google.se)

Xoxo

20/4-11

I måndags kom Jocke hit för han har lov, men jag går ju fortfarande i skolan den här veckan.. Har varit riktigt segt att gå till skolan den här veckan men imorn ska jag bara titta på dansens dag uppvisning (älskar dans!) sedan får jag loooooov ffs!! I måndags gjorde jag muntligt nationellt prov i Svenska B, ett föredrag om vampyrer, och jag fick MVG! Är otroligt glad över det, tkr ju att det är liite jobbigt att prata inför grupp så där men det gick ändå bra som man ser i betyget, jiihoo ;D Under tiden jag har varit i skolan har pappa och för det mesta Jocke gjort om hela vår veranda, så himla duktig min älskling ♥.
Imorn är det påsk (eller är det på fredag? aja påskhelg är det iaf) och då kommer även Lina hit för lite "semester" på landet ;D
Xoxo

Lördag

Idag har jag bara tagit det lugnt, fast dagen har gått otroligt fort ändå.. När jag hade ätit frukost bestämde jag mig för att jag skulle ut och springa lite i det otroligt vackra vädret så det gjorde jag och det var jätte härligt! Sedan bar det av med cykeln till affärn för att handla lite mat till middagen som JAG lagade. Det blev tacopaj, det gick väl lite så där bortsett från majonäs över hela tröjan, för länge i ugnen, problem med degen och bortglömda ingredienser gick det bra, den blev hur som helst god! Sedan vid sju kom Issepissenisse hit och vi tittade på The notebook men efter halva filmen ville inte datorn samarbeta längre utan den blev överhettad och det gick inte att kolla klart.. Men hur som helst var det en rolig kväll! Nu ska jag nog kolla på OC som är AAAAAAAS bra!
Xoxo

Shopping

Idag hade jag bara EN lektion mellan tolv och ett (tog självstudier) och det var hur härligt som helst. När tog man det lugnt på morgonen senast och kunde sitta och läsa i lugn och ro? Inte nog med det så var det världens sol i dag, fy fan vad härligt det var! Hur som helst, efter skolan åkte jag och mamsen till Borlänge för att lämna min klänning på uppsyning så nu ska den bli helt perfekt, wihoo! ;D Sedan åkte vi förbi kupolen lite snabbt och jag köpte dessa att ha till studenten. Efter det åkte vi förbi mammas morbror för att hämta griskött (han jobbar som slaktare och har en hel farm med grisar), BLÄÄ hatar att se dom där (OBS, HÄR BÖR JENNY SLUTA LÄSA!) upphängda styckade grisarna i taket ;s Så på vägen hem blev det att hålla för näsan hela vägen för att slippa lukta på skiten, och just nu håller mamma på och fixar med köttet i köket så håller mig på mitt rum tills hon är klar, annars spyr jag.. Börjar bli liiiiite vegetarian igen känner jag, äter för det mesta vegetariskt i skolan om det inte är något jätte gott förstås, hemma äter jag det mesta men inte korv och lite annat, börjar bli lite kinkig. Jaja nog om detta köttpratet haha, här kommer bilder på det jag köpte:
Cykelbyxor!

Haha jaa dem kanske inte är världens snyggaste men dem är perfekta att ha under klänning så man slipper tänka på att man kanske visar hela röven eller så. Ska ha dem under min studentklänning som är en aning för kort så de blir perfekta under! ;)

Xoxo

Skogspromenad

Igår tog jag en liten skogspromenad när jag kände mig som allra tröttast och det hjälper faktiskt, blev så pass pigg att jag orkade plugga när jag kom hem. Tycker det är underbart skönt att gå i skogen och bara lyssna till alla fåglar som låter, man rensar tankarna på ett bra sätt genom det.
Stadsberget
Underbar sol som kommit fram mer och mer nu!
Utsiktsplatsen - min "tänkplats" för några år sedan

Xoxo

Dagen

Idag hade jag bara nationellt prov i Svenska B skriftligt så jag kom hem innan tolv, skönt. Provet gick så där, förstod inte riktigt uppgiften och jag är väl inte helt nöjd med det jag skrev men jag gjorde mitt bästa för tillfället iaf, skönt att ha det gjort! Nu ska jag bara plugga klart två grejer sen är jag klar för den här veckan, snacka om underbart att få göra något annat än pluggning för en gångs skull! Sedan ikväll blir det nog lite Latino moves och springa hem efteråt :)
Så här såg jag ut idag:
Tröja - Bikbok, köpte den och en till färg för 60 kr!
Halsband - Glitter (tror jag)
Underbart nagellack från H&M

Xoxo

Film

Jag kanske ska klassa den här bloggen som filmblogg då jag skriver så mke om det, för här kommer två till tips på bra filmer!
I helgen såg jag och älskling en film som heter Little Fockers, det är en komedi där de utnyttjar efternamnet Focker väldigt mke (men inte för överdrivet). Jag tycker det var en riktigt sevärd film då det var en mysig och rolig film! :)
Sedan tänkte jag rekommendera för er som inte sett denna film. Det var länge sen jag såg den nu men kom och tänka på den precis, den är så sjukt jäkla underbar - The notebook. Det är en romantisk film och så sjukt bra! Kan ju säga att både jag och Jocke satt och snyftade till slut ;p Se den!


Xoxo

SJ

Igår skulle jag ta tåget till sthlm vilket började med att det var försenat i över en timme pga stormen dagen innan. Sedan när vi väl hade kommit en bit blåste en kontrollledning ner vid sthlm central vilket orsakade strömavbrott på centralen och totalkaos. Så tåget fick inte åka längre så så här såg min resväg ut: jag åkte tåg-tåg-pendeltåg-buss-tunnelbana-tunnelbana-buss och det tog mig sammanlagt fem timmar att komma till sthlm -.- Att SJ aldrig gör något åt alla problem som jämt dyker upp! De kan ju inte göra så mke åt att stolpen blåste ner men försenat är det ju jäääääämt, bygg fler spår!!! Är verkligen sjukt trött på att åka med SJs tåg..



Stockholm

Igår bar det av till Stockholm med klassen och massa andra tvåor för att se på teater, Romeo & Julia. Jag lyckades på något vis göra så att Carro fick följa med oss vilket var mke roligt :) Vi åkte tidigt på morgonen och gick på Nordiska museet det första vi gjorde, men det var ju ingen höjdare direkt bara massa gamla saker utställda ;p Sedan fick vi typ fyra timmar själva att göra vad vi ville med så alla gick på stan och shoppade, det var nog det roligaste på hela dagen, fick chans att träffa min älskling som kom in till stan ♥ Sedan vid sju började pjäsen, tkr det var kul att få se en riktig teater en riktig teater, det var nämligen på Dramaten. Det enda dryga var att den var för jävla lång, höll helt ärligt på att somna på slutet.. De var även jobbigt att de skrek och grät hela tiden, men det är ju en sådan pjäs.. Hur som helst var det en lyckad dag! Kul att få göra lite annat ibland än bara skola jämt, vi hade även tur med vädret - det var lite dåligt i början av dagen men sen blev det strålande sol! Ett minus var dock att vi kom hem kl ett på natten och jag hade en sån jävla kramp i magen hela bussresan hem..
Väckert väder


Carro


Inne på Dramaten, vänterum typ?


Scenen

Xoxo


Måndags outfit

Idag såg jag ut så här:
Live your dreams - mitt motto
Leggings - Ze-Ze
Kofta - H&M
Armband - Gracelet UF

Var nygg iväg på träning vilket var riktigt riktigt skönt, det behövdes kände jag. På tal om inget så har min Amandus åkt iväg med klassen hela den här veckan så nu blir det riktigt tomt utan någon som skriker och poppar hög musik :(
Xoxo

Bal

Igår åkte jag, mamma och pappa till borlänge för att hämta min balklänning som hade kommit! Åh den är så underbart fin, passar perfekt (dock inte längden men det var ju ingen suprise direkt..) och är precis i min stil. Kommer kunna använda den på andra fina tillställningar vilket nästan är det bästa med den :) Nu längtar jag till balen!
Chiffong tyg och diamanter - precis som jag ville ha det

Bilderna gör inte klänningen rättvisa, den är mycket vackrare i verkligheten.
Nu är det bara skor, väska och kanske lite smycken kvar! Lär också tillbaka till butiken när jag bestämt skor så ska de sy upp klänningen :)
Xoxo

UF-mässa

Igår var det UF mässa i falun i FaluKuriren arenan, det var ca 150 företag som ställde ut. Dagen var skit rolig faktiskt! Det var ju lite sådär att ha en monterplats precis vid dörren som öppnades heeeela tiden och där stod man i linne liksom, inte okej.. Men annars var det jätte kul att se alla andra företag och alla grymt snygga montrar. Man fick även se finalisterna i tävlingen Bästa UF-företag göra företagspresentation vilket också var roligt. Sedan blev det middag för hela slanten. Det bjöds på tacobufé och kladdkaka och även dansuppträdanden. Sedan var det prisutdelning i alla olika tävlingar vilket jag tyckte var jäkligt kul att se alla som vann osv. Riktig lyckad dag! Förutom brandalarm så alla på hela mässan fick gå ut, och sönderslagna rutor på bilen och snodda grejer.. Men annars: riktigt rolig dag! Tycker att alla som får chansen till UF borde ta den, man lär sig så himla mke och har jätte kul på vägen!

Igårvar det ju 1a april också och det märktes ju inte något alls lär jag säga så igårkväll var jag tvungen att försöka lura alla jag kunde bara för att. Jag och Jenny skrev samma sak till Jocke och Jonis men båda förstod att det var ett aprilskämt -.- Men sen lyckades iaf Jenny lura Carro och jag lurade mamma, score!

Vår vackra monter

Vår marknadsföringsidé - ut och "demonstrera" lite haha

Uppträdanden på scenen där det annars delades ut priser
En bild på oss kom med på deras bildspel på stora skärmen

Middags outfit:
Jeans - bikbok
Skjorta - hm

Xoxo

RSS 2.0